More

  Latest Posts

  Legenda Formula 1 Mika Hakkinen, ar reveni doar dacă ar fi dominant.

  Dublul campion Formula 1, Mika Hakkinen spune că ar vrea să fie dominant dacă s-ar întoarce ca pilot, pilotul considerând „destul de mult” acest prospect.

  Hakkinen a părăsit F1 după sezonul 2001, într-o pauză care s-a transformat în retragerea sa din Grand Prix-uri, dar a menționat mai devreme anul acesta că festivalul Goodwood Revival ar putea facilita o întoarcere la volan prin intermediul curslor istorice.

  După ce a urcat din nou la volanul monopostului său McLaren din 1998, în care a devenit campion mondial, Hakkinen a spus că orice fel de întoarcere ar trebui luată în serios.

  Hakkinen: „Cred că este foarte posibil, foarte ușor, pentru că am mușchii necesari pentru condus – am fost pilot pentru foarte mulți ani.

  „De asemenea sunt ambasador de brand pentru Hintsa Performance, și cred că m-ar ajuta enorm, având în vedere că se ocupă și au grijă de foarte mulți piloți.

  „Toate aceste aspecte sunt acolo, deci nu ar fi prea dificil.

  „Dar dacă ieși pe circuit, vrei să câștigi, nu vrei să termini pe doi sau pe trei.

  „Vrei să câștigi și să fii dominant.”

  Hakkinen a devenit câștigător de cursă și în DTM înainte de retragerea sa din motorsport, dar și-a încheiat cariera profesionistă în 2007.

  Ultima sa cursă a avut loc în 2011, la volanul unui Mercedes SLS AMG GT3 într-o rundă de cupă internațională LeMans în China.

  „Mă gândesc la asta destul de des, dacă m-aș întoarce cred că ar fi interesant.

  „Dar sincer, este nevoie de timp, este un angajament. Sunt destul de ocupat cu munca mea de ambasador de brand alături de companie, am și cinci copii acasă, ar fi greu.

  „Dacă adaug ceva în plus în viața mea, acest lucru ar fura din timpul pentru familie și pentru firmă, trebuie să existe un echilibru.”

  Story Credit: Autosport

  Traducere: Adam Ioan-Cristian


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss