Latest Posts

Legenda Formula 1 Mika Hakkinen, ar reveni doar dacă ar fi dominant.

Vizualizări: 13913

Dublul campion Formula 1, Mika Hakkinen spune că ar vrea să fie dominant dacă s-ar întoarce ca pilot, pilotul considerând „destul de mult” acest prospect.

Hakkinen a părăsit F1 după sezonul 2001, într-o pauză care s-a transformat în retragerea sa din Grand Prix-uri, dar a menționat mai devreme anul acesta că festivalul Goodwood Revival ar putea facilita o întoarcere la volan prin intermediul curslor istorice.

După ce a urcat din nou la volanul monopostului său McLaren din 1998, în care a devenit campion mondial, Hakkinen a spus că orice fel de întoarcere ar trebui luată în serios.

Hakkinen: „Cred că este foarte posibil, foarte ușor, pentru că am mușchii necesari pentru condus – am fost pilot pentru foarte mulți ani.

„De asemenea sunt ambasador de brand pentru Hintsa Performance, și cred că m-ar ajuta enorm, având în vedere că se ocupă și au grijă de foarte mulți piloți.

„Toate aceste aspecte sunt acolo, deci nu ar fi prea dificil.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar dacă ieși pe circuit, vrei să câștigi, nu vrei să termini pe doi sau pe trei.

„Vrei să câștigi și să fii dominant.”

Hakkinen a devenit câștigător de cursă și în DTM înainte de retragerea sa din motorsport, dar și-a încheiat cariera profesionistă în 2007.

Ultima sa cursă a avut loc în 2011, la volanul unui Mercedes SLS AMG GT3 într-o rundă de cupă internațională LeMans în China.

„Mă gândesc la asta destul de des, dacă m-aș întoarce cred că ar fi interesant.

„Dar sincer, este nevoie de timp, este un angajament. Sunt destul de ocupat cu munca mea de ambasador de brand alături de companie, am și cinci copii acasă, ar fi greu.

„Dacă adaug ceva în plus în viața mea, acest lucru ar fura din timpul pentru familie și pentru firmă, trebuie să existe un echilibru.”

Story Credit: Autosport

Traducere: Adam Ioan-Cristian

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss