Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Leclerc spune că Verstappen nu a avut dreptate când a spus că 90% din pluton ar câștiga alături de Mercedes

  Lewis Hamilton a obținut titlul cu numărul 7, în 2020, iar asta a iscat numeroase discuții în padoc. Opinia lui Max Verstappen, a fost printre cele mai mediatizate, deoarece olandezul susținea că 90% dintre piloții din actuala grilă, ar putea să câștige cu un monopost Mercedes. Charles Leclerc, nu este de acord.

  Multiplul campion a dominat sezonul trecut și și-a învins coechipierul (Valtteri Bottas) cu mai mult de 100 de puncte. Asta a atras comentarii din partea lui Verstappen, mai ales după reprezentația lui Russell din Marele Premiu al Sakhir-ului:

  „Respect mult ceea ce au reușit să obțină. Nu sunt frustrat pentru că Lewis este într-un monopost Mercedes. Ca să fiu sincer, 90% din pluton ar putea câștiga în monopostul acela. Nu am nimic cu Lewis, este un pilot excepțional, dar monopostul domină. Ok, poate că alții nu ar reuși să domine ca Lewis.”

  Charles Leclerc consideră că performanța lui Hamilton din GP-ul Turciei, a demonstrat din nou, cât de bun este el ca pilot și că nu este vorba doar de monopost: „Din punctul meu de vedere, performanța lui Lewis din Marele Premiu al Turciei, a fost cea mai impresionantă din 2020, pentru că nimeni nu se aștepta să se descurce chiar atât de bine.”

  „A câștigat campionatul acolo, și pe deasupra, cu o victorie, iar asta le demonstrează oamenilor care spun că este doar meritul monopostului, că nu au dreptate. Sigur că are cel mai bun monopost, dar performanțele de genul, arată că el este cel mai bun din pluton, la ora actuală, așadar, felicitări lui. În plus, a fost mereu atât de consecvent și merită tot respectul.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila