GP24 Media

LATEST POSTS

Leclerc spune că Verstappen nu a avut dreptate când a spus că 90% din pluton ar câștiga alături de Mercedes

Vizualizări: 20604

Lewis Hamilton a obținut titlul cu numărul 7, în 2020, iar asta a iscat numeroase discuții în padoc. Opinia lui Max Verstappen, a fost printre cele mai mediatizate, deoarece olandezul susținea că 90% dintre piloții din actuala grilă, ar putea să câștige cu un monopost Mercedes. Charles Leclerc, nu este de acord.

Multiplul campion a dominat sezonul trecut și și-a învins coechipierul (Valtteri Bottas) cu mai mult de 100 de puncte. Asta a atras comentarii din partea lui Verstappen, mai ales după reprezentația lui Russell din Marele Premiu al Sakhir-ului:

„Respect mult ceea ce au reușit să obțină. Nu sunt frustrat pentru că Lewis este într-un monopost Mercedes. Ca să fiu sincer, 90% din pluton ar putea câștiga în monopostul acela. Nu am nimic cu Lewis, este un pilot excepțional, dar monopostul domină. Ok, poate că alții nu ar reuși să domine ca Lewis.”

Charles Leclerc consideră că performanța lui Hamilton din GP-ul Turciei, a demonstrat din nou, cât de bun este el ca pilot și că nu este vorba doar de monopost: „Din punctul meu de vedere, performanța lui Lewis din Marele Premiu al Turciei, a fost cea mai impresionantă din 2020, pentru că nimeni nu se aștepta să se descurce chiar atât de bine.”

„A câștigat campionatul acolo, și pe deasupra, cu o victorie, iar asta le demonstrează oamenilor care spun că este doar meritul monopostului, că nu au dreptate. Sigur că are cel mai bun monopost, dar performanțele de genul, arată că el este cel mai bun din pluton, la ora actuală, așadar, felicitări lui. În plus, a fost mereu atât de consecvent și merită tot respectul.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES