Latest Posts

Leclerc și Sainz identifică amenințarea AlphaTauri după ce au fost „provocaţi” vineri în Mexic

Vizualizări: 17456

Ferrari a reușit să ajungă în top șase în ambele sesiuni de antrenamente de vineri, dar începutul lor în weekendul GP-ului din Mexico City nu a fost atât de lin pe cât și-ar fi dorit. Leclerc şi Sainz au fost de acord că ritmul AlphaTauri era îngrijorător…

Leclerc a început ziua cu o învârtire în virajul final, care s-a terminat cu Ferrari-ul său în bariere, dar a revenit pentru a termina al șaptelea în FP2. Cu toate acestea, s-a plâns de „probleme cu motorul”.

Leclerc a explicat: „Am avut niște lucruri pe fundal care nu au fost plăcute, dar nimic prea mare, așa că nu sunt probleme mari – a fost doar puțin mai dificil de condus în acele condiții.

„Doar puțină lipsă de cuplu uneori în viraj, lipsă de accelerație, dar nimic prea mare. Vom avea o întâlnire mai târziu. Ei [echipa] știu ce este, dar eu nu știu încă”, a adăugat Leclerc.

După ce a terminat în spatele lui Pierre Gasly de la AlphaTauri în FP2, pilotul Scuderiei a spus că nu se aștepta ca echipa condusă de Honda să fie cei mai apropiați rivali ai Ferrari în Mexic.

Leclerc și Sainz identifică amenințarea AlphaTauri după ce au fost „provocaţi” vineri în Mexic

„Ei bine, este ciudat pentru că am venit aici crezând că vom fi destul de competitivi, dar de fapt AlphaTauri pare foarte competitiv. Băieții Honda în general arată foarte competitivi și McLaren va fi și el acolo, așa că va fi foarte, foarte strâns mâine”, a adăugat Leclerc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Coechipierul Carlos Sainz – al șaselea în FP1 și al cincilea în FP2 – a făcut ecou comentariilor coechipierului său cu privire la amenințarea AlphaTauri.

„Suntem încă puțin departe de echilibrul ideal al mașinii și de senzația ideală cu mașina, iar ceea ce încercăm să facem acum în cursul zilei de mâine este să ne asigurăm că o punem în fereastra potrivită și să câștigăm acele două zecimi în plus care ne pot pune în fața AlphaTauri.”, a spus Sainz.

Spaniolul, care a fost primit călduros în Mexic, a adăugat că Ferrari trebuie să găsească un ritm suplimentar sâmbătă. Acest lucru va fi crucial pentru Scuderie, care se află la doar 3,5 puncte în spatele McLaren în căutarea locului trei.

„Cred că poate mâine putem reveni puțin dacă reușim să stabilim echilibrul mașinii pentru și mergem în direcția corectă cu modificări de set-up, pentru că am sentimentul că încă nu ne maximizăm pachetul”, a conchis Sainz.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss