GP24 Media

LATEST POSTS

Leclerc s-a gândit la ce era mai rău când a văzut accidentul lui Grosjean

Vizualizări: 14717

Charles Leclerc a spus că s-a gândit la cel mai rău scenariu când a văzut accidentul lui Romain Grosjean, din Marele Premiu al Bahrain-ului, deoarece a văzut flăcările prin oglinzile retrovizoare. Pilotul Haas a reușit să scape în mod miraculos, după ce jumătate din monopostul său a rămas prins în bariere și a izbucnit în flăcări.

Cursa a fost întreruptă de steagul roșu imediat, iar Leclerc a dezvăluit că nu a știut nimic de situația lui Grosjean până când a ajuns la boxe, deoarece își întreba echipa pe radio în continuu și nu primea niciun răspuns clar.

„Am văzut accidentul prin oglinzile retrovizoare și am conștientizat imediat că este extrem de grav și m-am gândit la cel mai rău scenariu posibil”, a spus Leclerc. Monegascul simte că minutele care au trecut până să afle ceva clar „au părut ore”.

„Trebuie să fiu sincer, nu aveam speranțe prea mari după ce am văzut incidentul în retrovizoare și eram extrem de îngrijorat – am pus o mie de întrebări pe radio. Din păcate nu am primit niciun răspuns până când am ajuns pe linia boxelor și am coborât din monopost. Atunci am aflat în sfârșit că s-a salvat, dar nu reușeam să cred, pentru că atunci când am trecut prin virajul 9, am văzut focul și fumul.”

Leclerc spune că a ținut legătura cu Grosjean după accident. Francezul a ieșit din spital miercuri și s-a întors pe circuitul din Bahrain joi, pentru a-și vedea echipa și pentru a le mulțumi mebrilor echipajului medical Dr Ian Roberts și Alan van der Merwe.

Grosjean nu va lua parte la Marele Premiu al Sakhir-ului, în acest weekend, dar dorește să revină în ultima etapă din sezon, de la Abu Dhabi, în 13 decembrie – ultima sa cursă împreună cu Haas.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Leclerc a declarat: „I-am trimis două mesaje. Pe primul nu cred că l-a văzut, pentru că i-au scris mii de oameni. La cel de-al doilea a răspuns, probabil pentru că putea să scrie din nou – am văzut pe rețelele sociale că i-au scos bandajele. Putea să scrie din nou și m-am bucurat pentru că era bine. Nu am fost să îl vizitez la spital pentru că mă așteptam să fie multă lume pe acolo și nu am vrut să îl deranjez.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES