More

  Latest Posts

  Leclerc pregătit pentru un debut „emoționant” alături de Ferrari în sesiunea de testări din Abu Dhabi

  Charles Leclerc anticipează o experiență „emoțională” și „specială” pe când  va completa sesiunea oficială de testare F1 alături de Ferrari săptămâna viitoare în Abu Dhabi.

  Leclerc va urca la volanul monopostului Ferrari de anul acesta, 2018, într-o sesiune de testare de două zile la Abu Dhabi.

  Pilotul monegasc a mai testat pentru Ferrari în trecut, inclusiv o zi de filmări la Monza și o evaluare de pneuri Pirelli la Paul Ricard, în urma căreia anunțul că i se va alătura lui Sebastian Vettel la Scuderia pentru 2019.

  „O să fie destul de special, să participi pentru prima oară ca pilot de cursă într-un test oficial într-un Ferrari, cred că va fi foarte emoționant. Sunt două echipe diferite și va fi cu siguranță dificil, întotdeauna mă chinui să compar două mașini pentru că au caracteristici diferite și sunt conduse diferit.

  „Deci este mai mult decât doar mașina, dar cu siguranță abia aștept să o încerc.”

  Leclerc îl va înlocui pe Kimi Raikkonen la testare, finlandezul făcându-și prima apariție alături de Sauber de la revenirea sa în F1, acest lucru fiind confirmat mai devreme anul acesta.

  Un număr de piloți va avea parte de prima lor experiență alături de noile lor  echipe. Renault dându-i drumul lui Carlos Sainz să se alăture noului său coleg, Lando Norris la McLaren.

  Kubica va reveni pentru Williams alături de George Russell. Daniel Ricciardo însă nu va testa pentru Renault, Nico Hulkenberg și Artem Markelov vor completa, cel mai probabil, programul de testare pentru cei de la Renault.

  Foto-credit: Sauber F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss