Latest Posts

Leclerc: Prea devreme să ne gândim la titlul din 2022.

Vizualizări: 12626

Charles Leclerc este destul de mulțumit de startul campaniei sale din 2022, dar pilotul Ferrari spune că este prea devreme pentru a specula dacă forma sa actuală îi va fi suficientă pentru a câștiga titlul.

După ce a câștigat runda inaugurală a Formulei 1 în Bahrain, Leclerc a terminat pe locul al doilea în Arabia Saudită, după Max Verstappen de la echipa Red Bull Racing. Prin urmare, Charles Leclerc se va alinia pe grila de start la sfârșitul săptămânii viitoare, în Australia, ca lider clar al campionatului mondial de Formula 1, având un avans de 12 puncte față de coechipierul său de la Scuderia, Carlos Sainz.

„Sunt destul de mulțumit de acest început de sezon, cu siguranță, lucrez bine cu echipa și pregătirea pentru prima cursă a fost foarte bună”, a declarat Charles Leclerc, citat de Motorsport Week. „Mă simt bine în general, dar cu siguranță mai sunt multe de făcut. Lucrul de care sunt mulțumit nu este chiar performanța, dar știu exact unde mai am de lucrat și unde/ce trebuie să îmbunătățesc pentru a debloca mai multă performanță”.

Max, Verstappen

Combinația dintre talentul lui Leclerc și puternicul pachet F1-75 al echipei Scuderia Ferrari poziționează incontestabil acest duo ca o forță de luat în seamă. Dar tânărul de 24 de ani nu vorbește despre șansele sale de a câștiga țigara mondială în acest sezon, cel puțin nu încă, deoarece Charles Leclerc este prea conștient de faptul că menținerea ritmului său pe durata campaniei din acest an va depinde și de succesul programului de dezvoltare al echipa Scuderia Ferrari.

„Sunt fericit”, a repetat triplul câștigător al Marelui Premii F1. „Nu am nicio idee dacă forma mea va fi suficientă sau nu pentru a câștiga campionatul mondial. Este încă foarte devreme în acest sezon, dar să spunem că este un început de sezon foarte bun. Așa cum am spus de mai multe ori, cred că dezvoltarea va fi esențială și noi, ca piloți, trebuie să ajutăm echipa în cel mai bun mod posibil pentru a menține această competitivitate”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media / Motorsport Week
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Motorsport Week

Latest Posts

Don't Miss