More

  Latest Posts

  Leclerc: Ordinea adevărată a grilei nu va fi evidentă până la Melbourne

  Charles Leclerc nu se așteaptă ca adevărată ordine a grilei de start să devină evidentă până la calificările din Australia.

  Noul recrut Ferrari a sugerat anterior că rivalii de la Mercedes ar fi mai rapizi decât au părut în testare și a refuzat să citească prea mult în rezultatele actuale.

  Leclerc a fost cel mai rapid în penultima zi de testare cu cel mai rapid timp de până acum, 1m16.231s, dar, pilotul Monegasc spune că turul său foarte rapid nu a fost „la maxim”

  „Evident, nu am tras la maxim, precum toate celelalte echipe cred,” spune Leclerc. „Încă mai există o marjă, o parte evident unde mă privește pe mine. Încă am de învățat, sunt din ce în ce mai confortabil în mașină pe măsură ce conduc mai mult, totul pare bine până acum.

  „Cred că suntem puternici acum, indiferent dacă ei (Mercedes) sunt mai mult sau mai puțin rapizi în realitate. Este dificil de spus pentru că suntem doar în testare și vom ști doar în calificări (în Australia), pentru moment suntem mulțumiți de ceea ce am realizat.”

  Întrebat dacă ar paria pe faptul că Ferrari sunt cei mai rapizi acum, Leclerc a spus: „Momentan sunt foarte fericit, deci da, aș paria!”

  Foto-credit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss