GP24 Media

LATEST POSTS

Leclerc: Ordinea adevărată a grilei nu va fi evidentă până la Melbourne

Vizualizări: 9844

Charles Leclerc nu se așteaptă ca adevărată ordine a grilei de start să devină evidentă până la calificările din Australia.

Noul recrut Ferrari a sugerat anterior că rivalii de la Mercedes ar fi mai rapizi decât au părut în testare și a refuzat să citească prea mult în rezultatele actuale.

Leclerc a fost cel mai rapid în penultima zi de testare cu cel mai rapid timp de până acum, 1m16.231s, dar, pilotul Monegasc spune că turul său foarte rapid nu a fost „la maxim”

„Evident, nu am tras la maxim, precum toate celelalte echipe cred,” spune Leclerc. „Încă mai există o marjă, o parte evident unde mă privește pe mine. Încă am de învățat, sunt din ce în ce mai confortabil în mașină pe măsură ce conduc mai mult, totul pare bine până acum.

„Cred că suntem puternici acum, indiferent dacă ei (Mercedes) sunt mai mult sau mai puțin rapizi în realitate. Este dificil de spus pentru că suntem doar în testare și vom ști doar în calificări (în Australia), pentru moment suntem mulțumiți de ceea ce am realizat.”

Întrebat dacă ar paria pe faptul că Ferrari sunt cei mai rapizi acum, Leclerc a spus: „Momentan sunt foarte fericit, deci da, aș paria!”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: Scuderia Ferrari

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES