GP24 Media

LATEST POSTS

Leclerc: „Max și cu mine nu ne suportam când eram copii.”

Vizualizări: 10289

Este un moment în care oamenii de pretutindeni încearcă să se bucure de puțină pace și liniște … și în ceea ce privește relația dintre Charles Leclerc și Max Verstappen, aceste două caracteristici sunt mai prezente acum, decât erau în trecut.

Recent, într-un interviu cu Sky Italia F1, Leclerc a discutat foarte deschis, despre rivalitatea sa cu olandezul, de pe vremea în care luau parte la campionatele de karting. Cei doi piloți, care acum concurează pentru Ferrari și Red Bull, sunt considerați capabili să calce pe urmele lui Lewis Hamilton în viitor.

Charles Leclerc a indicat că ar putea să îi trimită o urare de sărbători lui Verstappen, spre deosebire de momentele de acum câțiva ani: „Când eram mici, nu ne suportam. Dar cum au trecut anii, ne-am maturizat, vorbim și am progresat enorm. Max este un băiat de treabă, dar în cele din urmă, când ne punem casca pe cap, revine rivalitatea din zilele de karting.”

Un exemplu al relației lor de „dușmănie” pe pistă a avut loc în Marele Premiu al Sakhir-ului, când ambii piloți au fost nevoiți să abandoneze în primul tur, după un incident provocat de monegasc, care a încercat să depășească două monoposturi deodată (al lui Perez și al lui Verstappen).

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES