More

  Latest Posts

  Leclerc: „Max și cu mine nu ne suportam când eram copii.”

  Este un moment în care oamenii de pretutindeni încearcă să se bucure de puțină pace și liniște … și în ceea ce privește relația dintre Charles Leclerc și Max Verstappen, aceste două caracteristici sunt mai prezente acum, decât erau în trecut.

  Recent, într-un interviu cu Sky Italia F1, Leclerc a discutat foarte deschis, despre rivalitatea sa cu olandezul, de pe vremea în care luau parte la campionatele de karting. Cei doi piloți, care acum concurează pentru Ferrari și Red Bull, sunt considerați capabili să calce pe urmele lui Lewis Hamilton în viitor.

  Charles Leclerc a indicat că ar putea să îi trimită o urare de sărbători lui Verstappen, spre deosebire de momentele de acum câțiva ani: „Când eram mici, nu ne suportam. Dar cum au trecut anii, ne-am maturizat, vorbim și am progresat enorm. Max este un băiat de treabă, dar în cele din urmă, când ne punem casca pe cap, revine rivalitatea din zilele de karting.”

  Un exemplu al relației lor de „dușmănie” pe pistă a avut loc în Marele Premiu al Sakhir-ului, când ambii piloți au fost nevoiți să abandoneze în primul tur, după un incident provocat de monegasc, care a încercat să depășească două monoposturi deodată (al lui Perez și al lui Verstappen).

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss