More

  Latest Posts

  Leclerc – „Mă gândeam la podium”, spune în timp ce admite că drumul spre P4 a fost „neașteptat”

  Vizualizări: 7877

  Locul al patrulea al lui Charles Leclerc în Marele Premiu al SUA a fost o declarație de intenție a Ferrari, care a recunoscut că urmărea un podium în a doua jumătate a cursei.

  După ce s-a calificat pe locul cinci, Leclerc a fost promovat pe locul patru printr-o penalizare pe grilă a lui Valtteri Bottas și a deținut acea poziție în primele tururi.

  În timp ce s-a îndepărtat în mod corespunzător de Daniel Ricciardo în spate, Leclerc spune că a început să se concentreze pe Sergio Perez în fața lui, pe locul trei și a simțit că are ritmul pentru a pune presiune pe Red Bull.

  „O cursă foarte, foarte bună”, a spus Leclerc. „O cursă foarte plictisitoare din partea mea, dar pe de altă parte a fost o cursă foarte pozitivă pentru noi. Adică performanța a fost incredibilă astăzi și este minunat să vedem asta pe o pistă în care nu ne așteptam să fim atât de rapizi. Deci o mare surpriză.

  Cred că toate upgrade-urile funcționează așa cum vrem și că arată bine pentru viitor, așa că sperăm să putem menține acel impuls pentru restul sezonului.

  Leclerc

  „Performanța a fost foarte, foarte bună și l-am putut vedea pe Sergio în fața mea – cu doar 10 secunde înainte – și de fapt în ultimele două curse cred că am fost puțin mai rapizi decât ei, așa că mă gândeam la podium, dar pur și simplu nu prea am reușit.”

  Leclerc a terminat cu aproape 25 de secunde înaintea lui Ricciardo, dar el spune că pozițiile finale nu ar trebui să facă Ferrari să se lase prea duşi de speranțele lor de a învinge McLaren în cursa pentru locul trei în campionatul constructorilor.

  „Să fim realiști, este încă foarte aproape, chiar dacă într-o cursă ca asta ne poate face să credem că suntem destul de departe, dar nu este cazul. Trebuie să continuăm să muncim foarte, foarte mult.

  Leclerc

  Va fi o luptă strânsă, dar trebuie să spun că am avut doar două sau trei upgrade-uri anul acesta și acele două sau trei upgrade-uri ne-au făcut să facem un mare pas înainte și asta arată bine pentru viitor.”

  „A fost incredibil de dificil. Este probabil una dintre cele mai fizice curse pe care le-am făcut. Singapore este dificil, dar este un alt fel de dificil, este doar foarte cald. Dar aici fizic cu tot primul sector, și cu ultimul sector, cu denivelările, cu căldura, a fost foarte solicitant din punct de vedere fizic și ultimele tururi au fost foarte dificile să fiu sincer.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1
  Photocredit: Formula 1
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1

  Latest Posts

  Don't Miss