More

  Latest Posts

  Leclerc – „Mă gândeam la podium”, spune în timp ce admite că drumul spre P4 a fost „neașteptat”

  Locul al patrulea al lui Charles Leclerc în Marele Premiu al SUA a fost o declarație de intenție a Ferrari, care a recunoscut că urmărea un podium în a doua jumătate a cursei.

  După ce s-a calificat pe locul cinci, Leclerc a fost promovat pe locul patru printr-o penalizare pe grilă a lui Valtteri Bottas și a deținut acea poziție în primele tururi.

  În timp ce s-a îndepărtat în mod corespunzător de Daniel Ricciardo în spate, Leclerc spune că a început să se concentreze pe Sergio Perez în fața lui, pe locul trei și a simțit că are ritmul pentru a pune presiune pe Red Bull.

  „O cursă foarte, foarte bună”, a spus Leclerc. „O cursă foarte plictisitoare din partea mea, dar pe de altă parte a fost o cursă foarte pozitivă pentru noi. Adică performanța a fost incredibilă astăzi și este minunat să vedem asta pe o pistă în care nu ne așteptam să fim atât de rapizi. Deci o mare surpriză.

  Cred că toate upgrade-urile funcționează așa cum vrem și că arată bine pentru viitor, așa că sperăm să putem menține acel impuls pentru restul sezonului.

  Leclerc

  „Performanța a fost foarte, foarte bună și l-am putut vedea pe Sergio în fața mea – cu doar 10 secunde înainte – și de fapt în ultimele două curse cred că am fost puțin mai rapizi decât ei, așa că mă gândeam la podium, dar pur și simplu nu prea am reușit.”

  Leclerc a terminat cu aproape 25 de secunde înaintea lui Ricciardo, dar el spune că pozițiile finale nu ar trebui să facă Ferrari să se lase prea duşi de speranțele lor de a învinge McLaren în cursa pentru locul trei în campionatul constructorilor.

  „Să fim realiști, este încă foarte aproape, chiar dacă într-o cursă ca asta ne poate face să credem că suntem destul de departe, dar nu este cazul. Trebuie să continuăm să muncim foarte, foarte mult.

  Leclerc

  Va fi o luptă strânsă, dar trebuie să spun că am avut doar două sau trei upgrade-uri anul acesta și acele două sau trei upgrade-uri ne-au făcut să facem un mare pas înainte și asta arată bine pentru viitor.”

  „A fost incredibil de dificil. Este probabil una dintre cele mai fizice curse pe care le-am făcut. Singapore este dificil, dar este un alt fel de dificil, este doar foarte cald. Dar aici fizic cu tot primul sector, și cu ultimul sector, cu denivelările, cu căldura, a fost foarte solicitant din punct de vedere fizic și ultimele tururi au fost foarte dificile să fiu sincer.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss