More

  Latest Posts

  Leclerc liderul unui 1-2 pentru Ferrari într-un FP3 umed în Mexic

  Leclerc a stabilit referința pe finalul ultimei sesiuni de antrenamente libere din Mexic pentru Ferrari, echipa Italiană reușind să se impună înaintea sesiunii de calificări de pe Autodromo Hermanos Rodriguez.

  Charles Leclerc a reușit să mențină echipa italiană în fruntea tabelei într-o sesiune umedă terminând la doar 0.027s mai rapid decât colegul său de echipă, Sebastian Vettel.

  A plouat peste noapte iar pista a fost udă la începutul sesiunii de astăzi, echipele fiind forțate să iasă în tururi explorative pe pneuri Intermediate pentru mare parte din sesiune. Cei mai rapizi timpi au venit în ultimele 15 minute, după ce pista a apucat să se usuce și echipele au putut să iasă pe pneuri optime.

  De la acel punct, pista a devenit din ce în ce mai rapidă cu fiecare tur stabilit, iar la finalul zilei Scuderia s-a impus încă o dată.

  Cei doi piloți Mercedes au fost nevoiți să se mulțumească cu locurile trei și patru, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton având o sesiune mai bună decât cea precedentă.

  Cea mai impresionantă performanță i-a aparținut însă lui Carlos Sainz care a reușit să termine pe cinci pentru McLaren, la mai puțin de jumătate secundă mai lent decât timpul de referință stabilit de Charles Leclerc.

  Max Verstappen a terminat pe cinci pentru Red Bull, urmat de Pierre Gasly care a avut o sesiune foarte bună pentru Toro Rosso. Alexander Albon a terminat pe șapte în cea de-a doua mașină Red Bull, concurând cu un șasiu nou în urma accidentului său de ieri.

  Lando Norris a terminat pe nouă pentru McLaren, la jumătate de secundă mai lent decât colegul său, iar Sergio Perez a completat top 10-ul pentru Racing Point.

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss