More

  Latest Posts

  Leclerc liderul unui 1-2 Ferrrari în FP3

  Scuderia trece în ofensivă iar Leclerc a fost la final liderul unui 1-2 Ferrari în ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii de la Silverstone.

  Charles Leclerc a încheiat ca lider antrenamentele de la Silverstone cu echipa sa oferind o replică puternică celor de la Mercedes.

  Condițiile au fost oarecum umede la începutul sesiunii, dar Leclerc a reușit eventual să stabilească un timp de 1m25.905s spre finalul sesiunii și a terminat la 0.026s în fața colegului său de echipă, Sebastian Vettel.

  Lewis Hamilton a reușit să rămână spre capul tabelei terminând pe trei la doar jumătate de secundă mai lent decât timpul lui Leclerc. În schimb Bottas a terminat pe șase, la jumătate de secundă în spatele colegului său de la Mercedes.

  Cei doi piloți Mercedes au fost despărțiți de cei doi piloți Red Bull. Pierre Gasly a continuat un weekend bun și a terminat pe patru, la 2 zecimi în spatele lui Leclerc, în timp ce Max a terminat pe cinci.

  Lando Norris și-a continuat și el șirul de performanțe impresionante și a terminat pe șapte, urmat de cei doi piloți Renault, Nico Hulkenberg și Daniel Ricciardo, cu Alexander Albon completând top 10-ul.

  F1 revine cu sesiunea de calificări care va avea loc la ora 16:00.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss