Leclerc liderul unui 1-2 Ferrrari în FP3

Scuderia trece în ofensivă iar Leclerc a fost la final liderul unui 1-2 Ferrari în ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii de la Silverstone.

Charles Leclerc a încheiat ca lider antrenamentele de la Silverstone cu echipa sa oferind o replică puternică celor de la Mercedes.

Condițiile au fost oarecum umede la începutul sesiunii, dar Leclerc a reușit eventual să stabilească un timp de 1m25.905s spre finalul sesiunii și a terminat la 0.026s în fața colegului său de echipă, Sebastian Vettel.

Lewis Hamilton a reușit să rămână spre capul tabelei terminând pe trei la doar jumătate de secundă mai lent decât timpul lui Leclerc. În schimb Bottas a terminat pe șase, la jumătate de secundă în spatele colegului său de la Mercedes.

Cei doi piloți Mercedes au fost despărțiți de cei doi piloți Red Bull. Pierre Gasly a continuat un weekend bun și a terminat pe patru, la 2 zecimi în spatele lui Leclerc, în timp ce Max a terminat pe cinci.

Lando Norris și-a continuat și el șirul de performanțe impresionante și a terminat pe șapte, urmat de cei doi piloți Renault, Nico Hulkenberg și Daniel Ricciardo, cu Alexander Albon completând top 10-ul.

F1 revine cu sesiunea de calificări care va avea loc la ora 16:00.

Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.

Race Calendar & Standings