More

  Latest Posts

  Leclerc lider pentru Ferrari, Hamilton în perete în FP3

  Charles Leclerc a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente pentru Ferrari în timp ce Lewis Hamilton a făcut o greșeală lovind puternic un perete, lăsându-și echipa cu o problemă de timp serioasă în a încerca să repare monopostul înainte de sesiunea de calificări.

  Ferrari au terminat 1-2 pentru a treia oară la rând astăzi la Spa. Charles Leclerc stabilind un timp de 1m44.206s, la patru zecimi de secundă mai rapid decât colegul său de echipă, Sebastian Vettel.

  Mercedes au reușit să se apropie de Ferrari comparativ cu ziua de Vineri, Valtteri Bottas terminând ziua pe trei la 5 zecimi în spatele lui Leclerc și la doar o zecime față de Vettel în urma accidentului lui Hamilton.

  Hamilton a pierdut controlul mașinii sale în virajul Les Fanges și a lovit puternic bariera de cauciucuri.

  Hamilton nu a irosit nici un moment cerându-și scuze față de echipă pe radio și anunțând că este ok, dar același lucru nu s-a putut spune despre mașina sa care a suferit daune majore la aripa față, cei de la Mercedes fiind acum forțați într-o cursă contra-timp de a repara mașina pentru calificări.

  Accidentul a cauzat un steag roșu de 15 minute, timp în care mașina lui Hamilton a fost recuperată și bariera a fost reparată, iar Hamilton a terminat sesiunea pe locul șapte.

  Daniel Ricciardo a terminat pe patru pentru Renault în fața lui Max Verstappen și a lui Sergio Perez care a reușit să termine iar în top 10 pentru Racing Point.

  Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi au terminat P8 și P9 respectiv iar Pierre Gasly a completat top 10-ul pentru Toro Rosso, la doar 4 zecimi în spatele lui Verstappen.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss