More

  Latest Posts

  Leclerc lider într-un FP1 umed la Monza

  Charles Leclerc a terminat în frunte prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Italiei de la Monza în fața celor de la McLaren.

  Am avut parte de condiții de ploaie și de umezeală astăzi la Monza, pista a fost udă pentru mare parte din sesiune, dar, spre final o portiță a apărut iar câțiva piloți au reușit să găsească trasa ideală și au stabilit cei mai rapizi timpi ai sesiunii.

  Odată cu ploaia au apărut și greșelile. În această sesiune am văzut mulți piloți pierzând controlul mașinii pe anumite porțiuni ale pistei.

  Kimi Raikkonen a fost primul pilot pe lunecuș. Finlandezul a făcut o greșeală la intrarea în Parabolica cauzând steagul roșu după ce mașina sa a lovit barierele.

  Sergio Perez a avut și el un accident în șicana Ascari și a cauzat un al doilea steag roșu, pilotul Racing Point a ajuns și el în bariere.

  Un al treilea steag roșu a venit când Pierre Gasly a pierdut controlul monopostului său Toro Rosso în prima șicană. Mașina sa a fost o oprită pe trasa ideală, dar, în ciuda steagului roșu, pilotul Francez a reușit să aducă mașina înapoi la boxe.

  Charles Leclerc a stabilit un timp de 1m27.905s pentru Ferrari spre finalul sesiunii, suficient pentru P1, la 3 zecimi mai rapid decât Carlos Sainz și la 5 zecimi mai rapid decât Lando Norris, cei doi piloți McLaren stabilindu-se pe P2 și P3 în FP1.

  Lewis Hamilton a terminat P4 pentru Mercedes, la 8 zecimi mai lent decât liderul. Restul piloților au fost la mai bine de o secundă mai lenți decât Leclerc.

  P5, Alexander Albon, pilotul Red Bull având o sesiune bună terminând mai rapid decât colegul său superstar, Max Verstappen, care a terminat sesiunea pe șapte.

  Daniil Kvyat a luat locul șase, pilotul Rus având un an foarte bun alături de Toro Rosso.

  Vettel, Bottas și Gasly, în ordine, au completat top 10-ul în această sesiune de dimineață.

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss