Latest Posts

Leclerc lider într-un FP1 umed la Monza

Vizualizări: 17307

Charles Leclerc a terminat în frunte prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Italiei de la Monza în fața celor de la McLaren.

Am avut parte de condiții de ploaie și de umezeală astăzi la Monza, pista a fost udă pentru mare parte din sesiune, dar, spre final o portiță a apărut iar câțiva piloți au reușit să găsească trasa ideală și au stabilit cei mai rapizi timpi ai sesiunii.

Odată cu ploaia au apărut și greșelile. În această sesiune am văzut mulți piloți pierzând controlul mașinii pe anumite porțiuni ale pistei.

Kimi Raikkonen a fost primul pilot pe lunecuș. Finlandezul a făcut o greșeală la intrarea în Parabolica cauzând steagul roșu după ce mașina sa a lovit barierele.

Sergio Perez a avut și el un accident în șicana Ascari și a cauzat un al doilea steag roșu, pilotul Racing Point a ajuns și el în bariere.

Un al treilea steag roșu a venit când Pierre Gasly a pierdut controlul monopostului său Toro Rosso în prima șicană. Mașina sa a fost o oprită pe trasa ideală, dar, în ciuda steagului roșu, pilotul Francez a reușit să aducă mașina înapoi la boxe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Charles Leclerc a stabilit un timp de 1m27.905s pentru Ferrari spre finalul sesiunii, suficient pentru P1, la 3 zecimi mai rapid decât Carlos Sainz și la 5 zecimi mai rapid decât Lando Norris, cei doi piloți McLaren stabilindu-se pe P2 și P3 în FP1.

Lewis Hamilton a terminat P4 pentru Mercedes, la 8 zecimi mai lent decât liderul. Restul piloților au fost la mai bine de o secundă mai lenți decât Leclerc.

P5, Alexander Albon, pilotul Red Bull având o sesiune bună terminând mai rapid decât colegul său superstar, Max Verstappen, care a terminat sesiunea pe șapte.

Daniil Kvyat a luat locul șase, pilotul Rus având un an foarte bun alături de Toro Rosso.

Vettel, Bottas și Gasly, în ordine, au completat top 10-ul în această sesiune de dimineață.

Foto-credit: McLaren F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss