More

  Latest Posts

  Leclerc lider într-o a treia sesiune de dominață Ferrari la Baku

  Rezultatele complete ale sesiunii FP3 aici. 

  Pilotul Ferrari, Charles Leclerc, a dominat ultima sesiune de antrenamente libere de la Baku, echipa sa dominând toate cele trei sesiuni de până acum din cadrul Marelui Premiu al Azerbaijanului.

  Leclerc s-a văzut terminând în poziția de fruntaș, cu cel mai rapid timp din FP3, a unui al treilea finish 1-2 al echipei sale în cele trei sesiuni de antrenamente de pe circuitul stradal de la Baku.

  În urma unei zile de Vineri scurtată de mai multe evenimente nefericite din Azerbaijan, Charles Leclerc a stabilit încă o dată ritmul și se îndreaptă cu pași mari spre un prim pole position în sesiunea de calificări de astăzi.

  Pilotul Monegasc a depus un timp de 1m41.604s și a terminat la 0.198s în fața colegului său de echipă, Sebastian Vettel. Max Verstappen a stabilit un al treilea cel mai rapid timă într-o prestanță încurajatoare pentru Red Bull-Honda, cu toate că timpul său a fost la mai bine de o secundă mai lent față de cel al liderului.

  Mercedes au avut parte de încă o sesiune dificilă în care nu au reușit să se apropie de viteza celor de la Ferrari. Valtteri Bottas a terminat pe patru la o secundă și jumătate față de Leclerc iar actualul campion mondial și lider al clasamentului, Lewis Hamilton a terminat pe cinci la încă o zecime de secundă mai lent decât colegul său.

  Daniil Kvyat a reușit încă o dată să impresioneze pentru Toro Rosso, un loc șase în FP3 la doar 2 zecimi față de timpii depuși de cei doi piloți Mercedes a fost un rezultat foarte bun odată cu venirea noilor motoare Honda. Colegul său, Alexander Albon nu a fost nici el prea departe, terminând pe opt cu Haas-ul lui Kevin Magnussen așezându-se între cei doi coechipieri.

  Sergio Perez a luat locul nouă pentru Racing Point, iar top 10-ul a fost completat de Kimi Raikkonen în încă noul său monopost Alfa Romeo. O a treia sesiune dezamăgitoare l-a văzut pe Daniel Ricciardo terminând ziua pe 11 în fața lui Antonio Giovinazzi – care va deservi o penalizare de 10 locuri pe grilă – și a celor doi piloți McLaren, Lando Norris și Carlos Sainz care au terminat pe 13 și 14 respectiv.

  P14 merge la Lance Stroll, dar, diferența față de Nico Hulkenberg care a terminat pe 15 a fost de doar 0.004s. A doua mașină Haas a avut o zi mult mai slabă decât prima, Romain Gorsjean fiind net mai lent decât colegul său și terminând ziua pe 17.

  Ultimii timpi depuși aparțin încă o dată celor două mașini Williams, Robert Kubica a terminat pe 18 iar George Russell a terminat pe 19.

  Pierre Gasly a fost cel mai lent astăzi pentru Red Bull, de asemenea a ratat o chemare la cântar în FP2 și va pleca în cursa de mâine de pe linia boxelor.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss