More

  Latest Posts

  Leclerc în frunte pentru Ferrari în FP3 la Singapore

  Charles Leclerc și-a revenit bine în urma unei zi de vineri cel puțin dificilă și a fost cel mai rapid pilot în cadrul celei de-a treia sesiuni de antrenamente libere de la Singapore.

  Leclerc cu această performanță a oferit fanilor speranța că Ferrari ar putea lupta pentru pole position într-un weekend în care Scuderia nu era considerată în lupta pentru victorie.

  Cu toate că a avut o zi de vineri foarte dificilă, Leclerc a revenit foarte bine în FP3 și a stabilit cel mai rapid timp al sesiunii. Timpul său a fost de 1m38.192s, la două zecimi mai rapid decât Lewis Hamilton.

  Hamilton a avut o sesiune bună dar a avut și el un incident pe pistă astăzi, pierzând controlul mașinii într-un mod surprinzător la o viteză mică în turul de încălzire în virajul 3. Monopostul său Mercedes nu a fost avariat.

  Sebastian Vettel, care are patru victorii aici la Singapore a terminat pe trei în cea de-a doua mașină Ferrari, dar la mai bine de 6 zecimi de secundă mai lent decât colegul său și nu cu mult mai rapid decât cea de-a doua mașină Mercedes a lui Valtteri Bottas.

  Alexander Albon a terminat sesiunea pe cinci, în fața colegului său de echipă de la Red Bull, Max  Verstappen, dar crucial la mai bine de o secundă mai lent decât timpul lui Leclerc.

  Cei de la McLaren au continuat să meargă bine și astăzi, cei doi piloți, Carlos Sainz și Lando Norris terminând sesiunea pe șapte și pe opt respectiv urmați de cei doi piloți Renault, Nico Hulkenberg și Daniel Ricciardo, care au completat top 10-ul.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss