More

  Latest Posts

  Leclerc în frunte pentru Ferrari în FP1 la Sakhir

  Charles Leclerc cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului de la Sakhir, iar colegul său Sebastian Vettel a completat 1-2-ul pentru Ferrari.

  Ferrari par să îşi fi revenit în urma unui prim weekend foarte dezamăgitor în Australia. Scuderia a început weekend-ul cu un fantastic 1-2 în prima sesiune de antrenamente de la Sakhir.

  Mercedes au completat linia a doua de timpi, Valtteri Bottas a terminat pe trei iar Lewis Hamilton în urma unei greşeli în ultimul viraj a încheiat sesiunea pe patru.

  Max Verstappen a condus şi el un 1-2 pentru Red Bull Honda terminând pe cinci în faţa lui Pierre Gasly, cele trei echipe adjudecându-şi primele şase poziţii cum era şi de aşteptat.

  Carlos Sainz a terminat best of the rest în FP1 pentru McLaren, urmat de fostul său coleg, actualul pilot Renault, Nico Hulkenberg.

  Daniil Kvyat a luat locul 9 pentru Toro Rosso iar Kimi Raikkonen a completat top 10-ul pentru Alfa Romeo. Raikkonen a avut parte de câteva incidente minore de-a lungul sesiunii şi a terminat la 0.016s în faţa lui Daniel Ricciardo.

  Kevin Magnussen, care a avut cel mai bun rezultat dintre echipele de midfield în Australia a terminat pe 12 pentru Haas, urmat de Alexander Albon pentru Toro Rosso şi Sergio Perez pentru Racing Point.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss