GP24 Media

LATEST POSTS

Leclerc este sigur că atitudinea lui nu se va schimba

Vizualizări: 11465

Charles Leclerc “umil, dar încrezător” înainte de marele pas în sus de la Sauber la Ferrari.

Viitorul pilot al lui Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, consideră că sfatul de a păstra o atitudine umilă în Formula 1 a jucat un rol important în creșterea sa rapidă în sportului F1. Pilotul de curse Monégasque, de 20 de ani, a sărit în Formula 1 cu Sauber după ce a preluat titlurile GP3 și Formula 2, iar anul viitor se va alătura lui Ferrari ca și coleg de echipă lui Sebastian Vettel.

Charles Leclerc sa dezvoltat prin campania sa de debut, după ce sa luptat în timpul cursei inițiale, pentru a deveni mijlocaș regulat. Tânărul din Monaco a condus contingentul de la mijlocul în Rusia, care a marcat prima dată când el sau Sauber au reușit acest sezon, deși s-au retras din cauza problemelor mecanice din Japonia.

“Evident, trebuie să fii încrezător că poți să o faci”, a spus Leclerc în ceea ce privește cursele – “Dar trebuie să fii foarte umil și să accepți că uneori trebuie să schimbi lucrurile și să asculți oamenii [care au lucrat] în sport pentru o lungă perioadă de timp pentru ca tu să schimbi acel tip de lucruri. Sunt întotdeauna foarte deschisă la orice fel de sfaturi sau lucruri pe care trebuie să le schimb pe drumul cel bun sau unde mă pot îmbunătăți. Cred că acest lucru ajută foarte mult. Probabil cel mai important lucru este să asculți oamenii pe care i-am avut [sfatul] de la diferiți oameni care mi-au spus să țin picioarele la sol și să lucrez întotdeauna. E ceva extrem de important. Este ușor să obțineți cu Formula 1 … este multă atenție în comparație cu Formula 2 și să gândiți imediat “bine am făcut-o”, ceea ce nu este mentalitatea potrivită, deci este probabil unul dintre cele mai mari sfaturi care ma ajutat “- a explicat Charles Leclerc.

Charles este sigur ca atitudinea sa nu se va schimba atunci cand face pasul de la Sauber la Scuderia Ferrari pentru sezonul 2019 de Formula 1: “Cred ca atunci depinde de diferite personalitati si de oameni diferiți”, a spus el daca se va schimba – “Eu personal nu cred că sunt așa și nu cred că voi deveni așa. Voi schimbați un pic ca o persoană pentru că încercați să vă protejați de oamenii care vor să vă fie prieteni de la o zi la alta doar din cauza succesului pe care îl aveți, dar în afară de asta nu mă schimb. “- Charles Leclerc a concluzionat .

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES