More

  Latest Posts

  Leclerc consideră că acesta a fost cel mai bun sezon al său în F1

  Pilotul Scuderiei Ferrari, Charles Leclerc, consideră că acesta a fost „cel mai bun sezon din Formula 1” pentru el, chiar dacă s-a luptat pentru locul 8 în campionat, cu un monopost slab. După ce formația italiană a avut cel mai rău rezultat din ultimii 40 de ani, monegascul a reușit să „îmblânzească” SF1000 și să obțină două podiumuri în 2020.

  Leclerc și-a întrecut fostul coechipier, Sebastian Vettel (de patru ori campion mondial), cu 65 de puncte. Charles are un contract valabil până în 2023. El a recunoscut că a fost un sezon extrem de dificil pentru constructorul de la Maranello, însă cu toate acestea, tot consideră că a fost un an foarte bun, în ceea ce privește performanța sa.

  „Cred că sunt două laturi în acest sezon pentru mine. În ceea ce mă vizează, este cel mai bun an al meu din F1. Sunt foarte fericit cu ceea ce am arătat pe pistă, în 2020. Am riscat, iar asta a mers destul de bine, în majoritatea ocaziilor și ne-a ajutat să strângem puncte. În câteva ocazii nu s-a întâmplat ce mi-am dorit și am pierdut puncte.”

  „Dar cred că sezonul a fost pozitiv pentru performanța proprie. Sunt extrem de fericit pentru acest aspect și abia aștept să vedem ce vom reuși să facem anul viitor”, spune monegascul, care până la urmă, a fost mulțumit de felul în care, echipa sa, a gestionat situația dificilă din 2020.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss