More

  Latest Posts

  Leclerc cel mai rapid pentru Ferrari în penultima zi de testare F1

  Cel mai rapid tur al lui Charles Leclerc din pre-sezon a rămas de ne-atins, pilotul Monegasc terminând ziua în prima poziție pentru Ferrari în timp ce Pierre Gasly a avut parte de un accident major.

  În ultima sa ieșire pentru Ferrari, înaintea începerii sezonului cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, Leclerc a completat 138 de tururi și a stabilit cel mai bun timp al zilei, în urma accidentului lui Vettel de Miercuri.

  Timpul său de 1m16.231 depus de dimineață a rămas imbatabil în sesiunea de după-amiază, cu toate că Ferrari-ul său a avut o problemă tehnică care l-a forțat să își încheie sesiunea prematur. Ferrari vor avea bătăi de cap în legătură cu fiabilitatea în urma problemelor din această săptămână.

  Alexander Albon a fost singurul pilot în afară de Leclerc cu un timp de sub 1m17s. Pilotul Toro Rosso a completat peste 100 de tururi și a terminat la 6 zecimi în spatele lui Leclerc cu Lando Norris terminând ziua la încă două zecimi în spatele lui Albon.

  Gasly a avut parte de un accident destul de urât după-masă în mașina sa Red Bull, o greșeală văzându-l lovind puternic barierele. Impactul a distrus complet aripa spate ceea ce l-a văzut pe Gasly, care din fericire a scăpat nevătămat, în garaj pentru restul zilei.

  În ciuda accidentului, un timp bun depus de dimineață a însemnat că  Gasly urma să termine ziua pe patru în fața lui Daniel Ricciardo, care a condus după-masă, depunându-și cel mai bun timp pe pneuri C5.

  Hulkenberg a terminat la 2 zecimi în spatele noului  său coleg pe același tip de pneuri. Pe șapte a terminat Lance Stroll care a reușit și el 100 de tururi înaintea apariției unei probleme tehnice care i-a terminat ziua.

  Antonio Giovinazzi a terminat ziua pe 8 pentru Alfa Romeo în fața lui Romain Grosjean, care a avut parte de o problemă la sistemul de evacuare, încă o zi cu bune și rele pentru Haas.

  Lewis Hamilton a completat 85 de tururi pentru Mercedes de dimineață înainte de a preda mașina lui Valtteri Bottas. Hamilton a terminat ziua pe 10 în aceeași manieră ca și restul perioadei de testare, Mercedes axându-se pe ieșiri lungi. Cei doi piloți împreună au trecut astăzi de 1000 de tururi completate în aceste două săptămâni.

  Foto-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss