Latest Posts

LCR dezvăluie motocicleta de MotoGP pentru 2022 a lui Alex Marquez

Vizualizări: 17036

LCR Honda a dezvăluit modelul 2022 cu care Alex Marquez va concura în viitorul sezon MotoGP.

Cel mai mic dintre frații Marquez, Alex Marquez își va începe cel de-al treilea sezon în clasa regină în 2022, după ce a debutat în 2020 la echipa Honda de uzină. Mutat la LCR cu un contract de doi ani pentru 2021, Marquez a suportat o campanie grea pe RC213V anul trecut, terminând pe locul 16 în campionat, în spatele coechipierului Takaaki Nakagami, obținând cel mai bun rezultat un loc patru la Marele Premiu din Algarve.

Partea lui Marquez a garajului LCR continuă să fie în colaborare cu Castrol, cu culorile similare cu cele pe care le-a avut anul trecut. Echipa LCR și-a făcut debutul în MotoGP în 2006, alături de Honda, avându-l pe Casey Stoner în sezonul său de debut, înainte ca australianul să câștige două titluri mondiale. Echipa din Monaco s-a bucurat de succese câștigătoare cu britanicul Cal Crutchlow, care a câștigat două curse în 2016 – GP-ul Ceh și GP-ul Australiei – și GP-ul Argentinei 2018.

Alex Marquez

LCR a fost în mijlocul unei secete de podiumuri încă din campania din 2019, cu un loc secund pentru Crutchlow în Australia ultima sa apariție. Modelul lui Nakagami pentru 2022 va fi dezvăluit mai târziu miercuri, care va diferi din nou foarte mult de cel al lui Marquez din cauza diferenței de sponsor. Pilotul japonez va fi susținut de Idemitsu, cu partea de garaj a lui Nakagami amenajată special pentru un pilot japonez.

Marți, Honda a descoperit un model Repsol ușor revizuit pentru echipa sa de uzină înainte de testul de pre-sezon din Indonezia din acest weekend. Înaintea testului de la Sepang de weekendul trecut, Yamaha și Suzuki și-au descoperit motocicletele din 2022, în timp ce KTM, Tech3, RNF Yamaha și Gresini și-au lansat deja noile culori.

Aprilia va fi următoarea echipă care își va dezvălui modelul 2022 joi, în timp ce începe primul sezon în clasa regină ca echipă de uzină de sine stătătoare, după ce a rupt legăturile cu Gresini. Nakagami a fost cel mai rapid dintre piloții LCR în testul de la Sepang de weekendul trecut, pe locul 13, cu puțin mai mult de jumătate de secundă față de ritm, cu Alex Marquez pe locul 17.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss