More

  Latest Posts

  Lawrence Stroll și-a exprimat interesul pentru aducerea lui Lewis Hamilton la Aston Martin în 2022

   

  La doar câteva săptămâni distanță după anunțul prelungirii contractului cu Mercedes pe încă un sezon, numele lui Lewis Hamilton a apărut din nou în bursa zvonurilor. De dată această dată, Lawrence Stroll, proprietarul echipei Aston Martin, a fost cel care i-a pomenit numele septuplului campion mondial.

  Într-un interviu acordat agenției de știri PA, omul de afaceri canadian a fost întrebat despre planurile de viitor ale echipei sale, dar și dacă ar fi interesat de serviciile lui Lewis Hamilton începând cu 2022.

  “Cu siguranță, mă tentează. În orice mașină, Lewis este senzațional și cu siguranță toată lumea ar răspunde cu da la această întrebare, tocmai datorită celor șapte titluri mondiale adjudecate. Dar pentru moment, sunt foarte concentrat pe ceea ce avem de făcut anul acesta.” a comentat Stroll.

  Pentru 2021, Lawrence Stroll și-a asigurat serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll. Vettel, în vârstă de 33 de ani, a fost adus în locul lui Sergio Perez, care, a semnat un contract valabil pe un an cu Red Bull Racing. Și despre Sebastian Vettel, Lawrence Stroll a avut cuvinte de laudă. “E campion mondial de patru ori. Simt că el încă are sângele de a câștiga titluri mondiale.” a declarat omul de afaceri canadian.

  Venirea lui Lewis Hamilton ar putea fi facilitată de relația dintre Lawrence Stroll, Toto Wolff și Aston Martin. Wolff deține acțiuni în cadrul companiei britanice, dar nu are active în afacerile echipei din Formula 1. De altfel, zvonuri foarte intense au susținut ideea că oficialul austriac va veni la Aston Martin, dar, pentru moment, el a ales să rămână la Mercedes.

   

  Sursa: Planet F1

  Photocredit: Planet F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss