Latest Posts

Lawrence Stroll și-a exprimat interesul pentru aducerea lui Lewis Hamilton la Aston Martin în 2022

Vizualizări: 10432

 

La doar câteva săptămâni distanță după anunțul prelungirii contractului cu Mercedes pe încă un sezon, numele lui Lewis Hamilton a apărut din nou în bursa zvonurilor. De dată această dată, Lawrence Stroll, proprietarul echipei Aston Martin, a fost cel care i-a pomenit numele septuplului campion mondial.

Într-un interviu acordat agenției de știri PA, omul de afaceri canadian a fost întrebat despre planurile de viitor ale echipei sale, dar și dacă ar fi interesat de serviciile lui Lewis Hamilton începând cu 2022.

“Cu siguranță, mă tentează. În orice mașină, Lewis este senzațional și cu siguranță toată lumea ar răspunde cu da la această întrebare, tocmai datorită celor șapte titluri mondiale adjudecate. Dar pentru moment, sunt foarte concentrat pe ceea ce avem de făcut anul acesta.” a comentat Stroll.

Pentru 2021, Lawrence Stroll și-a asigurat serviciile lui Sebastian Vettel și Lance Stroll. Vettel, în vârstă de 33 de ani, a fost adus în locul lui Sergio Perez, care, a semnat un contract valabil pe un an cu Red Bull Racing. Și despre Sebastian Vettel, Lawrence Stroll a avut cuvinte de laudă. “E campion mondial de patru ori. Simt că el încă are sângele de a câștiga titluri mondiale.” a declarat omul de afaceri canadian.

Venirea lui Lewis Hamilton ar putea fi facilitată de relația dintre Lawrence Stroll, Toto Wolff și Aston Martin. Wolff deține acțiuni în cadrul companiei britanice, dar nu are active în afacerile echipei din Formula 1. De altfel, zvonuri foarte intense au susținut ideea că oficialul austriac va veni la Aston Martin, dar, pentru moment, el a ales să rămână la Mercedes.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Planet F1

Latest Posts

Don't Miss