More

  Latest Posts

  Lawrence Stroll consideră nejustificate criticile aduse la adresa fiului său

   

  La doar câteva luni după ce a preluat concernul Aston Martin, Lawrence Stroll a comentat despre situația echipei înaintea debutului noului sezon, dar și despre criticile din ce în ce mai intense aduse la adresa fiului său, Lance.

  Omul de afaceri canadian este proprietarul echipei Aston Martin din 2018, de pe vremea când se numea Force India. “Sunt foarte mulți oameni invidioși în lume și foarte mulți oameni care visează să fie acolo unde este Lance. Fac și spun lucruri stupide. Nu prea dau mare importanță acestor lucruri. Cred că Lance e extrem de talentat. Nu am nici un dubiu, căci a arătat asta deja.” a declarat Lawrence Stroll într-un interviu acordat publicației Independent.

  Lance Stroll a debutat în Formula 1 în 2017 alături de Williams. După două sezoane petrecute de gruparea britanică, pilotul canadian a făcut trecerea la Racing Point, echipa patronată de tatăl său. În 2020, Stroll a obținut primul pole position din carieră cu ocazia grand prix-ului din Turcia.

  În același interviu, Lawrence Stroll a discutat și despre aducerea lui Sebastian Vettel în cadrul echipei Aston Martin. După șase sezoane petrecute alături de Ferrari, germanul a semnat un acord valabil pentru doi ani cu Aston Martin, până la finalul anului 2022.

  “Echipa a obținut multe până acum, dar nu suntem încă campioni mondiali. Sebastian aduce cu el multă experiență. E foarte motivat să facă parte din proiectul Aston Martin. A avut mult ghinion anul trecut. Nu am dubii că va fi la fel de rapid ca odinioară.” a încheiat Stroll.

  După peste șase decenii de absență din Formula 1, Aston Martin revine în competiția regină a automobilismului mondial. Pentru 2021, echipa patronată de Lawrence Stroll se va baza pe serviciile lui Sebastian Vettel și Lawrence Stroll.

  Sursa: GP Blog

  Photocredit: GP Blog


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss