More

  Latest Posts

  Lawrence Stroll a fost impresionat de performanța fantastică pe care a avut-o fiul său

  Lawrence Stroll este convins că Aston Martin a luat cea mai bună decizie, când l-a păstrat pe Lance, pentru 2021, alături de Sebastian Vettel. Faptul că l-au adus pe multiplul campion în echipă, a însemnat că unul dintre foștii piloți, trebuia să plece, iar Sergio Perez a fost ghinionistul. Mexicanul are oportunitatea de a concura acum pentru Red Bull, deci cum s-ar zice, tot răul spre bine.

  „Performanța lui Lance, de pe circuit, de anul trecut, este cu adevărat impresionantă pentru un pilot de 21 de ani”, a declarat Stroll Sr, pentru BBC Sports. „A fost întâi pole-ul din Turcia, unde știm cu toții că pe ploaie, contează mai mult pilotul, decât monopostul. Apoi a condus cursa pentru 30 de tururi, până când s-a rupt o parte din aripa-față.”

  „Au mai fost două podiumuri și puțin ghinion, la Mugello – unde ar fi putut să aibă o altă clasare în top 3. La 21, a făcut o treabă excepțională, incredibilă și ca orice tată, doresc să facă tot posibilul, atâta timp cât îl face fericit. Asta contează.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss