GP24 Media

LATEST POSTS

Lawrence Stroll a fost impresionat de performanța fantastică pe care a avut-o fiul său

Vizualizări: 10951

Lawrence Stroll este convins că Aston Martin a luat cea mai bună decizie, când l-a păstrat pe Lance, pentru 2021, alături de Sebastian Vettel. Faptul că l-au adus pe multiplul campion în echipă, a însemnat că unul dintre foștii piloți, trebuia să plece, iar Sergio Perez a fost ghinionistul. Mexicanul are oportunitatea de a concura acum pentru Red Bull, deci cum s-ar zice, tot răul spre bine.

„Performanța lui Lance, de pe circuit, de anul trecut, este cu adevărat impresionantă pentru un pilot de 21 de ani”, a declarat Stroll Sr, pentru BBC Sports. „A fost întâi pole-ul din Turcia, unde știm cu toții că pe ploaie, contează mai mult pilotul, decât monopostul. Apoi a condus cursa pentru 30 de tururi, până când s-a rupt o parte din aripa-față.”

„Au mai fost două podiumuri și puțin ghinion, la Mugello – unde ar fi putut să aibă o altă clasare în top 3. La 21, a făcut o treabă excepțională, incredibilă și ca orice tată, doresc să facă tot posibilul, atâta timp cât îl face fericit. Asta contează.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES