Latest Posts

Lauda este „bine dispus”, vrea victorie Mercedes în Mexic – Hamilton

Vizualizări: 14100

Lewis Hamilton spune că Niki Lauda, de trei ori campion mondial „este exact același caracter” și este „bine dispus” în urma transplantului de plămân.

Niki, conform lui Hamilton, este „bine dispus” și menține presiune asupra echipei Mercedes de a aduce acasă o victorie de la Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul acesta.

Președintele non-executiv Mercedes, a fost eliberat din Vienna General Hospital mai devreme săptămâna aceasta, la două luni și jumătate de când a fost supus unei operații de transplant de plămân.

Lauda, care a suferit răni care ar fi putut fi fatale într-un accident la Nurburgring în 1976, a fost internat în spital în August, după ce a fost diagnosticat cu o boală de plămân gravă.

Urmează să petreacă mai multe săptămâni în reabilitare intensivă, perioada sa de recuperare continuând.

„Sunt vești grozave despre Niki,” spune Hamilton.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A fost eliberat din spital și acum intră în reabilitare intensivă, deci acum va munci din greu să se pună pe picioare.

„Este exact același caracter, foarte amuzant la telefon, tot timpul face glume, este bine dispus.”

Hamilton a devăluit că Lauda a rămas în contact cu echipa Mercedes, și că a fost „supărat” că Mercedes, nu au reușit să câștige Marele Premiu al Statelor Unite.

„Este evident că este încă strâns legat de toată lumea de aici din echipă. Este un pilot adevărat, iubește mașinile, era supărat că nu am câștigat ultima cursă, spune că vrea să câștigăm aici.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss