Latest Posts

Latifi spune că Williams nu este „cu adevărat o mașină cu care poți ataca” după ce a rămas blocat în spatele unui Haas la Sochi

Vizualizări: 10557

Un Williams a început din P3 în Rusia și a stat acolo pentru o mare parte a cursei, dar Nicholas Latifi nu a fost surprins să înfrunte o după-amiază foarte diferită de poziția sa de plecare.

George Russell a excelat în condiții de umezeală în calificări și un tur târziu pe slicks l-a văzut asigurându-se pe locul trei în grilă, viitorul pilot Mercedes urmărind un podium. Ținând această poziție, Russell a fost al treilea când a intrat pentru primul său pit stop, arătând cum Williams se poate apăra de mașini mai rapide datorită vitezei sale pe linie dreaptă.

Latifi a fost mai rapid în Q1, dar apoi nu a stabilit un timp în Q2 din cauza unei schimbări a unității de putere, iar locul său de pornire din spatele grilei l-a pus într-o poziție care nu se potrivea punctelor forte ale mașinii.

„Nu știi niciodată ce se va întâmpla, dar am mai spus de multe ori că mașina noastră, dacă ești într-o poziție bună în față, atunci este o mașină cu care te poți apăra, dar nu este cu adevărat o mașină cu care poți ataca, a spus Latifi.

„A fost frustrant în spatele lui Nikita [Mazepin] pentru că am fost mult mai rapid, dar există unele limitări pe care le avem, atunci când trebuie să ataci și să fii cel care exercită presiune, este foarte, foarte dificil.

„Așadar, odată ce am fost singur în prima etapă, mașina s-a simțit foarte bine, probabil una dintre cele mai frumoase pe care le-a simțit – nu știu care a fost ritmul în acel moment, dar până la urmă eram cu 20 de secunde în spate așa că nu avea să însemne nimic. Deci doar un weekend frustrant.”

Latifi spune că Williams nu este „cu adevărat o mașină cu care poți ataca” după ce a rămas blocat în spatele unui Haas la Sochi

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În timp ce Russell a ajuns în cele din urmă pe locul 10, cursa lui Latifi s-a încheiat cu o retragere la șase ture distanţă de steagul în carouri și el a fost unul dintre mulți piloţii care s-au lovit de probleme când a început să plouă.

„Doar odată cu ploaia care a căzut, am fost prins pe slickuri și am primit o singură lovitură mare și fără putere de oprire şi am intrat în barieră. Au fost unele daune, nu sunt sigur de amploare, dar nu a meritat continuarea, deoarece nu am jucat pentru nimic în cele din urmă.

„Ne-am întors atât de departe încât ne-am blocat în spatele lui Nikita în prima etapă, iar cursa s-a desființat acolo”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss