Latest Posts

Lansarea „Grădiniței 2022” a clubului Junior Motorsport în campionatele de îndemanare și super slalom a fost un mare succes

Vizualizări: 23093

Povestea Junior Motorsport merge mai departe și in 2022, prin lansarea unei noi generații de piloți în Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA) și Super Slalom (CNSS), organizate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Pe data de 14 și 15 mai, la debutul celor două campionate în Ploiești, echipa a aliniat la start nu mai puțin de 10 piloți cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, dintre care opt au fost prezenți pentru prima dată la o competiție automobilistică. Printre ei, piloți din Brașov, Iași, Craiova și Vaslui, instruiți în centrele regionale ale echipei ce au fost lansate pe parcursul iernii. Printre piloții Junior Motorsport ce au luat parte la competiții s-au numărat și două domnișoare.

În cele din urmă s-a confirmat încă o dată supremația echipei, aceasta fiind prima clasată în ierarhia formațiilor de copiii. În plus, echipa a cucerit locul 1 pe podium la două dintre cele patru categorii la care a participat.

Junior

Din acest an Campionatul Național de Îndemânare Auto a fost împărțit în trei categorii de juniori, în funcție de vârstă, pentru a da și celor mai mici posibilitatea de a se remarca. De remarcat că atât Alex Rotaru cât și Codruț Radu au fost trecuți la o categorie superioară de vârstă, managerul echipei având încredere în calitățile lor și așteptând din partea lor un progres rapid. În momentul de față sunt în plină pregătire încă 20 de copii în toată țara și de curând mulți dintre ei se vor alătura echipei.

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la această primă etapă au fost următoarele:

Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 • Cat J1 (8-10 ani)
  Locul 1: Alexandru Lepădatu (Craiova)
  Locul 4: Arthur Chruscielewski (București)
 • Cat J2 (11-12 ani)
  Locul 1: Alexandru Panait (București)
  Locul 2: Andrei Tudor (București)
  Locul 4: Luca Gherghelah (Iași)
 • Cat J3 (12-13 ani)
  Locul 5: Alex Rotaru (București)
  Locul 6: Ana Maria Chruscielewski (București)
  Locul 7: Mara Savu (București)

Campionatul Național de Super Slalom (CNSS)

   • Cat J1:
    Locul 4: Codruț Radu (VS)

Junior

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport atât pe verticală, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontală, prin extinderea în toată țara a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.

În cadrul programului de pregătire, interacțiunea atât cu instructorul cât și între ei este constructivă și le permite piloților tineri să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt.

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food SibiuMichelin.

Parteneri media: Autoștiri, RPM Racing, GP24Media.

Parteneri tehnici: Just ClassicsPop Rally TeamGorgo’s Garage.

Junior

George Ladopoulos (Manager și Fondator Junior Motorsport): „Începem încă o pagină de succes a istoriei Junior Motorsport, scrisă cu multă muncă, devotament, inovații și profesionalism. Campionii noștri de la Îndemânare și Slalom de anul trecut au mers mai departe către Romanian Endurance Series, unde suntem liderii la zi la juniori, dar golul lor a fost imediat umplut de o nouă serie de copii talentați”.

„Aceștia au arătat încă de la prima lor participare că au potențial și au reușit să urce pe podiumurile categoriilor la care au participat, aducând un aer proaspăt celor doua campionate. De remarcat că mentorii acestor copii nu sunt alții decât piloții echipei care anul trecut au cucerit podiumuri și au trecut mai departe la anduranță. Andrei Rotaru, Ștefan Niculae și Stefanos Ladopoulos au fost prezenți la Ploiești și au stat lângă noua generație pe traseul de concurs, fiind exemple de urmat”.

Junior

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss