Latest Posts

Lansarea cărții Raikkonen a avut loc în Finlanda

Vizualizări: 13008

Kimi & Minttu Raikkonen au participat la un eveniment special de lansare pentru biografia starului Ferrari, care a fost lansată astăzi.

Fiind una dintre cele mai mari vedete din Finlanda, atenția mass-media în țară se concentrează foarte mult astăzi pe Raikkonens. Atât Kimi, cât și soția lui Minttu sunt prezenți la Restaurantul Wallis din Helsinki, unde are loc un eveniment live de presă care este difuzat de postul de televiziune finlandez MTV3.

Fiind cel mai mare șofer al Formula 1 și unul dintre cei mai experimentați, Kimi Raikkonen rămâne un favorit ferm favorit din cauza personalității sale idiosincratice și a refuzului de a se conforma comportamentului așteptat al șoferului Formula 1. A văzut totul, a intrat în Formula 1 cu doar 23 de curse de mașină sub centură și a atras imediat atenția Ferrari & McLaren. Înlocuind fostul campion mondial Mika Hakkinen după doar un sezon, el a condus o mulțime de mașini: V10, V8, hibrizii din epoca actuală, precum și nume mari precum McLaren, Ferrari, Sauber & Lotus.

Ca cel mai recent campion mondial al lui Ferrari, Raikkonen rămâne incredibil de popular și, în timp ce cariera sa este foarte mult în anii de amurg, el rămâne la vârful performanței în sport. Cu o astfel de carieră ilustră în spatele lui, el a autorizat autorul finlandez Kari Hotakainen să scrie o biografie intimă despre viața sa.

Raikkonen personalitatea enigmatică și reticența de a discuta viața sa privată înseamnă că cartea a atras un război de licitare pentru drepturile de a publica. Odată cu lansarea ediției finlandeze a limbii străine, traducerea în limba engleză se va realiza prin intermediul lui Simon & Schuster în 18 octombrie, cu o zi înainte de cea de-a 39-a aniversare a lui Raikkonen.

Lansarea cărții Raikkonen a avut loc în Finlanda

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cartea se va ocupa în primul rând de cariera lui Raikkonen ca șofer de la F1, precum și de anii săi de la sport, participând la Campionatul Mondial de Raliuri cu Citroen și în calitate de privitor, înainte de a se întoarce cu Lotus în 2012. Fotografiile exclusive Colecția personală a lui Raikkonen va fi, de asemenea, inclusă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss