GP24 Media

LATEST POSTS

Lando Norris trece la V8 Supercars virtual

Vizualizări: 21459

Pilotul de la Mclaren, britanicul Lando Norris a primit un wildcard pentru a concura în Supercars Eseries.

Lando e un împătimit al SIM Racing-ului. El a concurat în Indycar Challenge, iar acum merge și în F1 Virtual Grand Prix.

Miercuri atunci când are loc rundă din Supercars Eseries, el va concura cu un wildcard alături de Walkinshaw Andretti United.

“Sunt foarte entuziasmat să anunț că mă voi alătura pe grila de la Spa din Supercars. Sunt mulți piloți rapizi in concurs. Va fi dur și competitiv. Am urmărit majoritatea curselor din acest sezon și par a fi destul de distractive” a declarat Lando Norris.

Foto-Motorsport.com

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: gp24.ro
Photocredit: gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES