Latest Posts

Lando Norris nu are nicio simpatie pentru luptele lui Daniel Ricciardo.

Vizualizări: 10584

Lando Norris a declarat că nu are nicio simpatie pentru luptele care au dus la plecarea timpurie a coechipierului Daniel Ricciardo de la McLaren F1.

Miercuri, Daniel Ricciardo și McLaren F1 au confirmat că se vor despărți la sfârșitul anului 2022, cu un an înainte ca contractul său să expire. Decizia celor de la McLaren F1 a fost motivată în cele din urmă de forma dezamăgitoare a lui Daniel Ricciardo în acest an – australianul se află la 57 de puncte în spatele lui Lando Norris la ieșirea din pauza de vară a F1. Lando Norris se aștepta la mai mult din partea celui care a câștigat de opt ori curse de F1.

„Cred că sunt surprins, pentru că atunci când Daniel a venit în echipă toată lumea se aștepta la mai mult. Sunt sigur că și el însuși, se aștepta la mai mult de la el însuși”, a declarat joi Lando Norris. „Când privești lucrurile din acest punct de vedere, da, sunt surprins. Nu e vorba că mă iau la harță sau ceva de genul ăsta, dar când te uiți la rezultate… dacă vrei ca doi oameni să fie la același nivel, atunci nu ești surprins. Este greu să știi când să o chemi, cred, ceea ce au făcut ei”.

Lando, Norris

Întrebat dacă are vreo simpatie pentru sezonul dificil al lui Daniel Ricciardo, Lando Norris a spus: „Nu am avut nicio simpatie pentru Daniel Ricciardo: Urăsc să o spun, dar aș spune că nu. Probabil că oamenii mă vor urî pentru că o spun, dar este dificil, pentru că nu știu niciodată dacă aș putea întâlni asta în viitor cu această mașină sau cu o altă echipă sau orice altceva, așa că nu vreau să mă contrazic niciodată în viitor, dar trebuie să mă concentrez pe pilotajul meu”.

Lando Norris a declarat că piloții din F1 trebuie să se concentreze asupra lor înșiși din cauza naturii campionatului. „Nu este treaba mea să mă concentrez pe altcineva și nu sunt un antrenor de piloți, nu sunt aici pentru a ajuta și a face astfel de lucruri. Sunt aici pentru a performa la cel mai bun nivel al meu absolut și cam atât. Așa că este dificil atunci când oamenii încep să aibă așteptări că este treaba mea să fac și alte lucruri, să ajut, să descriu asta și să fac asta, când nu este chiar așa”.

„Este, de asemenea, cazul în care, dacă nu am performanțe bune timp de câțiva ani, atunci poate fi și sfârșitul carierei mele, sfârșitul meu de a conduce în Formula 1, așa că trebuie să mă concentrez pe mine însumi în cea mai mare parte a ei. Fiecare pilot trebuie să se adapteze la scenariile în care se află, iar eu simt că asta a trebuit să fac”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Lando, Norris

„Nu este o mașină în care am putut să mă urc pur și simplu și să simt că pot să curg cu ea și să performez exact așa cum îmi doresc. La începutul anului, Daniel avea performanțe mai bune decât mine – în testele din pre-sezon și alte lucruri – și părea că poate să iasă în mod natural și să conducă mașina așa cum vrea el, iar eu a trebuit să încep să învăț un nou mod de a conduce, comparativ cu modul în care am fost obișnuit să conduc mașina în ultimii ani”.

„Așa că simt că a trebuit să fac o muncă de adaptare, la fel ca și el, dar nu cred că pentru niciun pilot nu ar trebui să ai simpatie pentru el, pentru că nu a fost capabil să facă o treabă la fel de bună”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss