Latest Posts

Lando Norris își lansează propria echipă de esports

Vizualizări: 18987

Pilotul de F1, Lando Norris, a anunțat faptul că și-a lansat propria echipă de esports, numită Quadrant. Britanicul a făcut rost de un număr mare de urmăritori pe rețelele sociale, la începutul acestui an, când a luat parte la cursele virtuale, susținute pe perioada în care Formula 1 a fost suspendată din cauza COVID-19.

Norris se va alia cu streameri de top, pentru a lua parte la o varietate de jocuri online:

„Mi-am dorit să înființez Quadrant de ceva timp,” a declarat Lando pentru BBC Sport. „Carantina a accelerat procesul, deoarece am putut să fac mai mult streaming online și să mă implic, cu adevărat. Cu siguranță, m-a determinat să grăbesc proiectul.”

Norris calcă pe urmele lui Romain Grosjean, care a anunțat în aprilie că a dat start-ul echipei de esports R8G Sim Racing. Dar, în timp ce echipa lui Grosjean va concura doar în cursele online, Norris dorește să dezvolte un ansamblu care să facă parte dintr-o arie largă de categorii de esports.

„Începem de la un nivel destul de mic, dar visăm să ne extindem în toate ariile. Deși cursele sunt evenimentele principale, sper că ne vom putea extinde și să participăm și la ale categorii de esports.”

Norris a fost mereu pasionat de jocurile online, dar interacțiunea sa cu fanii a luat amploare, pe platforma Twitch, după ce numărul de urmăritori a crescut de la 185.000 la 600.000, în lockdown. Pilotul Britanic a făcut parte dintr-o serie de curse online, numite „Not The GP”, care se asemănau cu etape din F1 din viața reală, alături de alti piloți din Formula 1, celebrități și fotbaliști.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Organizatorul seriei, Veloce Esports, i s-a alăturat lui Norris, la lansarea Quadrant, iar cofondatorul Jamie MacLaurin, spune că inițial, se vor ocupa de imaginea lui Norris din online:

„Lando pe care îl vedeți în padoc, cu Lando din afara padocului, nu sunt prea diferiți. Această nouă generație de piloți de Formula 1, care îi include pe Lando, George Russell și alții, emană un sentiment care te faci să crezi că te-ai înțelege bine cu ei. Frumusețea faptului că Lando face streaming din dormitorul său, este faptul că fanii îl văd într-o situație în care simt că se pot apropia de el.”

Sursa: Bbc.com
Photocredit: simRace247
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Bbc.com

Latest Posts

Don't Miss