Latest Posts

Lando Norris crede că Lewis Hamilton se va retrage la finalul acestui sezon

Vizualizări: 9669

Prezent pentru al treilea sezon la rând în Formula 1 alături de McLaren, Lando Norris a discutat despre posibila retragere a lui Lewis Hamilton la finalul acestui sezon. Britanicul consideră că Hamilton va face pasul spre alte proiecte, urmând astfel să se retragă din Marele Circ.

Lando Norris, una dintre figurile cele mai apreciate din rândul tinerilor piloți din Formula 1, a discutat pentru Sky Sports despre mai multe subiecte. Printre ele, tânărul pilot britanic, component al echipei McLaren, a vorbit și despre posibilitatea ca Lewis Hamilton să se retragă la finalul sezonului 2021.

“Este un tip care iubește foarte multe lucruri în afara Formulei 1. Cred că știe ce dorește și bănuiesc că vrea să se bucure din plin și de lucrurile din viața sa și în afara Formulei 1, care îi ocupă foarte mult timp în acest moment. De altfel, el este favoritul principal pentru titlul mondial, dar, timpul ne va arăta dacă am dreptate sau nu.” a declarat Norris.

Lewis Hamilton a semnat recent o prelungire a contractului cu Mercedes pentru doar un singur sezon. Astfel, zvonurile privind o eventuală retragere a sa au revenit în actualitate după dificultatea negocierilor dintre el și echipa germană. De-a lungul carierei, Hamilton și-a adjudecat șapte titluri și 95 de victorii.

În 2021, el va încerca să depășească recordul pe care îl deține alături de Michael Schumacher. Astfel, dacă va câștiga titlul, Hamilton va fi primul pilot din istoria Formulei 1 care își va adjudeca opt titluri mondiale.

De cealaltă parte, Lando Norris va face parte din nou din line-up-ul de piloți al celor de la McLaren. Dacă în 2019 și 2020 el a fost acompaniat de Carlos Sainz Jr., anul acesta, Daniel Ricciardo va fi noul său coechipier. În 2020, Lando Norris a încheiat sezonul pe locul al optulea în clasamentul general al piloților.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu Lewis Hamilton și Lando Norris ne vom revedea în weekend atunci când sunt programate testele din Bahrain. Cei doi britanici vor avea primul grand prix din 2021 tot în Bahrain, acesta fiind programat să se desfășoare între 26-28 martie.

Sursa: Sky Sports
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Sky Sports

Latest Posts

Don't Miss