More

  Latest Posts

  Lando Norris crede că Lewis Hamilton se va retrage la finalul acestui sezon

  Prezent pentru al treilea sezon la rând în Formula 1 alături de McLaren, Lando Norris a discutat despre posibila retragere a lui Lewis Hamilton la finalul acestui sezon. Britanicul consideră că Hamilton va face pasul spre alte proiecte, urmând astfel să se retragă din Marele Circ.

  Lando Norris, una dintre figurile cele mai apreciate din rândul tinerilor piloți din Formula 1, a discutat pentru Sky Sports despre mai multe subiecte. Printre ele, tânărul pilot britanic, component al echipei McLaren, a vorbit și despre posibilitatea ca Lewis Hamilton să se retragă la finalul sezonului 2021.

  “Este un tip care iubește foarte multe lucruri în afara Formulei 1. Cred că știe ce dorește și bănuiesc că vrea să se bucure din plin și de lucrurile din viața sa și în afara Formulei 1, care îi ocupă foarte mult timp în acest moment. De altfel, el este favoritul principal pentru titlul mondial, dar, timpul ne va arăta dacă am dreptate sau nu.” a declarat Norris.

  Lewis Hamilton a semnat recent o prelungire a contractului cu Mercedes pentru doar un singur sezon. Astfel, zvonurile privind o eventuală retragere a sa au revenit în actualitate după dificultatea negocierilor dintre el și echipa germană. De-a lungul carierei, Hamilton și-a adjudecat șapte titluri și 95 de victorii.

  În 2021, el va încerca să depășească recordul pe care îl deține alături de Michael Schumacher. Astfel, dacă va câștiga titlul, Hamilton va fi primul pilot din istoria Formulei 1 care își va adjudeca opt titluri mondiale.

  De cealaltă parte, Lando Norris va face parte din nou din line-up-ul de piloți al celor de la McLaren. Dacă în 2019 și 2020 el a fost acompaniat de Carlos Sainz Jr., anul acesta, Daniel Ricciardo va fi noul său coechipier. În 2020, Lando Norris a încheiat sezonul pe locul al optulea în clasamentul general al piloților.

  Cu Lewis Hamilton și Lando Norris ne vom revedea în weekend atunci când sunt programate testele din Bahrain. Cei doi britanici vor avea primul grand prix din 2021 tot în Bahrain, acesta fiind programat să se desfășoare între 26-28 martie.

  Sursa: Sky Sports

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss