Latest Posts

Lando Norris ajută echipa să strângă după GP-uri pentru „a crea amintiri”

Vizualizări: 13785

Lando Norris a dezvăluit motivul pentru care îi place să rămână în padoc, duminica după cursă, ca să ajute echipa să strângă, în loc să se bucure de o băutură rece sau de o pauză binemeritată alături de colegi. Pilotul britanic a fost fotografiat în numeroase rânduri, când se afla sub monopost și ajuta la dezmembrarea acestuia sau, când căra diferite lucruri, alături de mecanici.

Totul face parte din proces, consideră Norris. Simte că acest mic ajutor poate uni echipa mai bine și poate contribui la obținerea locului 3, în clasamentul constructorilor, de către cei de la McLaren. Mai sunt 3 etape, în 2020, iar constructorul din Woking, se află pe pe poziția a 4-a, în lupta pentru titlu, în spatele celor de la Racing Point, care la începutul sezonului au pierdut 15 puncte, ca pedeapsă pentru scandalul iscat de ideea că ar fi copiat monopostul Mercedes, de anul trecut.

Norris a fost întrebat de Auto Motor und Sport, de ce preferă să rămână cu mecanicii, după cursă: „Nu sunt obligat să fac asta. O fac pentru că îmi place, pentru că ne distrăm împreună, deoarece creăm amintiri. Îmi dă o stare bună. Și ca bonus, ei își termină treaba mai repede. Dacă ajut, termină ce au de făcut rapid și pot să meargă la hotel și să se relaxeze.”

„Cu câțiva ani în urmă, atmosfera în echipă nu era la fel de bună, ca acum. Cred că într-un fel am contribuit și eu la această îmbunatățire. Dar nu le cer și altora să facă la fel. Eu doar mă bucur să fac câte ceva care poate ajuta echipa.”

Lando a discutat recent despre „stresul și anxietatea” pe care le-a simțit în primul său an, în Formula 1 și a promovat inițiativa celor de la Mind – care se focusează pe sănătatea mintală. A spus că atunci când era departe de familie și prieteni, obișnuia să își aline dorul, vorbind cu membrii echipei pe care îi consideră cei mai apropiați, iar ajutorul oferit după curse, vine ca o metodă de a le mulțumi pentru sprijin.

Norris ne împărtășește pe scurt, care este cea mai importanta lecție pe care a învățat-o în acești doi ani, de Formula 1: „Să lucrez cu echipa. Cu inginerul de performanță, cu inginerul de cursă, cu inginerul motorului. Toți sunt aici să mă ajute, iar eu trebuie să îi sprijin, la rândul meu. Trebuie să scot maximul de efort din acest grup ca să pot livra perfect.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: planetf1.com
Photocredit: ESPN
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

planetf1.com

Latest Posts

Don't Miss