Latest Posts

Lando crede că Max este născut pentru a face performanță.

Vizualizări: 18246

După ce a câștigat un prim Campionat Mondial la capătul unui sezon plin de tensiune, Lando Norris spune că Max Verstappen s-a „născut ca pilot performant”

Anul 2021 a anunțat cea mai bună luptă pentru titlu la care a asistat Formula 1 în ultimii ani, dacă nu chiar decenii, Max Verstappen confruntându-se cu Lewis Hamilton, britanicul căutând o a opta coroană.

Cei doi au făcut schimb de lovituri pe tot parcursul sezonului, obținând 14 victorii și două eșecuri și intrând în ultima cursă în situația de a fi învingători. Acesta a fost Max Verstappen, olandezul depășindu-l pe rivalul său de la Mercedes AMG F1 chiar în ultimul tur de campionat pentru a-și asigura primul titlu mondial.

În pofida tensiunii și a isprăvilor din afara circuitului din partea șefilor lor de echipă, Verstappen a insistat pe tot parcursul cursei că nu simte nicio presiune, adăugând că ar fi în regulă dacă ar ajunge pe locul doi, deoarece câștigarea unui titlu nu îi va schimba viața.

Întrebat ce părere are despre această declarație, Lando Norris, pilotul McLaren F1, a declarat într-un interviu pentru talkSPORT: „Nu, nu, cred că se pregătește 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca să fiu sincer”. „Este născut sa fie performant la volan în mod natural, ăsta este genul de om care este, sau pur și simplu cursele cu mașini nu reprezintă ceva particular pentru el, totul este doar viață”.

Lando

„Dacă va fi al doilea, cu siguranță nu va fi la fel de fericit, dar cred că poate peste 10 sau 20 de ani nu se va mai gândi dacă a fost primul sau al doilea”. „Așa că da, este greu de spus, Max este Max, așa că nimeni nu știe cu adevărat”. Dar, în timp ce 2021 a fost oportunitatea lui Max Verstappen de a obține primul său titlu mondial, Lando Norris consideră că un prim titlu ar putea fi după colț pentru alți câțiva piloți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Într-un moment în care Formula 1 pășește în necunoscut cu noua mașină cu aerodinamică cu efect de sol, oricine poate ghici cine va ieși învingător în acest sezon. „Ai putea spune George Russell”, a spus Lando Norris când i s-a cerut să numească un rival care ar putea fi următorul campion mondial. „Carlos Sainz, Charles LeClerc, nu se știe niciodată, eu însumi sau Daniel Ricciardo”.

„Cred că mai avem puțin de lucru. Vom vedea, nu știu, poate mă întrebați peste două curse și vă pot da un răspuns mult mai bun!”. Lando Norris, care a terminat pe locul doi în spatele coechipierului său Daniel Ricciardo la Marele Premiu al Italiei de anul trecut, când McLaren F1 a înregistrat prima victorie în ultimii cinci ani, spune că visează la prima treaptă a podiumului.

Totuși, s-ar putea să trebuiască să mai aștepte „câțiva ani”. „Vreau să câștig cu McLaren F1”, a spus el. „Dacă vrei să te uiți doar la câștigarea curselor în acest moment, probabil că nu ai alege McLaren, sincer”.

„Dar cred că în următorii câțiva ani există mult mai multe oportunități și șanse de a face acest lucru, iar o mică parte din acest lucru se datorează faptului că putem fi mai comparabili, că putem avea șansa de a concura mult mai mult cu Mercedes AMG F1, cu Ferrari F1 și Red Bull Racing”.

„Din cauza ultimilor ani și a banilor și așa mai departe, nu am putut ține pasul cu ceea ce făceau ei”. „Eu cred că McLaren poate câștiga curse peste câțiva ani și campionate peste câțiva ani și sunt fericit să rămân cu ei până când vom putea face acest lucru”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Talksport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Talksport

Latest Posts

Don't Miss