More

  Latest Posts

  Lance Stroll îl laudă pe Sebastian Vettel pentru implicarea din teste

  Începând cu 2021, Lance Stroll va colabora cu Sebastian Vettel la Aston Martin. În urma testelor din Bahrain, Stroll a rămas impresionat de angajamentul lui Vettel din timpul sesiunilor. De altfel, canadianul a lăudat implicarea noului său coechipier în dezvoltarea noului monopost.

  În vârstă de 22 de ani, Lance Stroll are pentru prima oară în carieră un coechipier care are în palmaresul său minim un titlu mondial. Canadianul va concura în 2021 la Aston Martin, alături de Sebastian Vettel, campion mondial de patru ori între 2010 și 2013.

  În cadrul unui interviu acordat pentru motorsport.com după testul din Bahrain, Lance Stroll a discutat despre noul monopost, performanțele acestuia, dar și despre noua colaborare cu Sebastian Vettel. Canadianul a evidențiat capacitatea de analiză, seriozitatea și rigurozitatea de care a dat dovadă Vettel în timpul testelor din Bahrain.

  “Sebastian cunoaște foarte multe despre comportamentul unui monopost de Formula 1. Știe ce vrea de la mașină și comentariile sale sunt mereu foarte utile. Are multă experiență și este un pilot extrem de talentat. Încă nu-l cunosc așa bine, dar sunt sigur că îl voi cunoaște în lunile care urmează. Sunt convins de faptul că ne vom înțelege foarte bine și ne vom ajuta reciproc pentru a înțelege mai bine noul monopost.” a declarat Lance Stroll pentru motorsport.com

  În sezonul recent încheiat, Lance Stroll a obținut primul pole position din carieră, în sesiunea de calificări din Marele Premiu al Turciei. Tânărul pilot canadian a debutat în Formula 1 în 2017, alături de Williams. După două sezoane petrecute alături de Williams, el a făcut pasul la Racing Point, echipă alături de care evoluează din 2019 încoace.

  Cu Lance Stroll, Sebastian Vettel și noua structură a celor de la Aston Martin ne vom reîntâlni duminica viitoare, pe 28 martie, atunci când va debuta noul sezon de Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

   

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Formula Rapida


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss