More

  Latest Posts

  Lance Stroll a fost semnat pentru 2021, spune Szafnauer

  Lance Stroll este deja contractat pentru a rămâne la Racing Point – pentru a fi numit Aston Martin până atunci – în 2021. Aceasta este vestea șefului Racing Point Otmar Szafnauer. Echipa cu sediul Silverstone este deținută de tatăl lui Stroll, Lawrence Stroll. Se știa deja că Sergio Perez rămâne cu echipa, dar nu a fost anunțat anterior că Stroll, în vârstă de 21 de ani, va rămâne coechipierul său dincolo de 2020.

  „Este nebun. Sezonul de transferuri pentru 2021 a început deja și nu am avut o singură cursă în 2020”, a declarat Szafnauer pentru Radio Canada. El a recunoscut că este surprins că Sebastian Vettel părăsește Ferrari. „Sunt puțin surprins de faptul că nu ar putea rezolva împreună”, a spus el. „Sebastian este un pilot minunat și un prieten. Îl cunosc de mult timp și merită să rămână în Formula 1”.

  Dar germanul nu se va îndrepta către Aston Martin, a insistat Szafnauer și nici un alt fost campion ca Fernando Alonso. „Este adevărat, există într-adevăr piloți care au câștigat Grand Prix pe piață și chiar campioni mondiali, deci este o idee interesantă, dar preferăm să obținem tot ce este mai bun dintre piloții pe care îi avem”, a spus el.

  „Și dacă le dăm echipamentul, ei pot câștiga și curse și eventual campionate mondiale”. „Cei doi șoferi ai noștri se înțeleg bine și sunt obligați prin contract pentru 2020 și 2021”, a dezvăluit Szafnauer.

  El a spus că Stroll a avut un pre-sezon bun de iarnă în mașina care a fost poreclită de unii rivali drept „Mercedesul roz”. Se pare că am construit o mașină bună anul acesta și cred că ne va fi mai ușor să ne calificăm în acest sezon. Dacă Lance este mai bine plasat pe grilă, el va lupta mai des în top 10.

  „Când este în primii zece, a arătat că poate face curse bune. Când sunteți atât de departe în grilă, este mai ușor să vă blocați și să aveți probleme”. „Dar nu cred că Lance va avea aceste probleme în acest sezon sau în următorul, când vom avea în esență aceeași mașină”, ​​a adăugat el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss