Latest Posts

Lance Stroll a fost semnat pentru 2021, spune Szafnauer

Vizualizări: 12886

Lance Stroll este deja contractat pentru a rămâne la Racing Point – pentru a fi numit Aston Martin până atunci – în 2021. Aceasta este vestea șefului Racing Point Otmar Szafnauer. Echipa cu sediul Silverstone este deținută de tatăl lui Stroll, Lawrence Stroll. Se știa deja că Sergio Perez rămâne cu echipa, dar nu a fost anunțat anterior că Stroll, în vârstă de 21 de ani, va rămâne coechipierul său dincolo de 2020.

„Este nebun. Sezonul de transferuri pentru 2021 a început deja și nu am avut o singură cursă în 2020”, a declarat Szafnauer pentru Radio Canada. El a recunoscut că este surprins că Sebastian Vettel părăsește Ferrari. „Sunt puțin surprins de faptul că nu ar putea rezolva împreună”, a spus el. „Sebastian este un pilot minunat și un prieten. Îl cunosc de mult timp și merită să rămână în Formula 1”.

Dar germanul nu se va îndrepta către Aston Martin, a insistat Szafnauer și nici un alt fost campion ca Fernando Alonso. „Este adevărat, există într-adevăr piloți care au câștigat Grand Prix pe piață și chiar campioni mondiali, deci este o idee interesantă, dar preferăm să obținem tot ce este mai bun dintre piloții pe care îi avem”, a spus el.

„Și dacă le dăm echipamentul, ei pot câștiga și curse și eventual campionate mondiale”. „Cei doi șoferi ai noștri se înțeleg bine și sunt obligați prin contract pentru 2020 și 2021”, a dezvăluit Szafnauer.

El a spus că Stroll a avut un pre-sezon bun de iarnă în mașina care a fost poreclită de unii rivali drept „Mercedesul roz”. Se pare că am construit o mașină bună anul acesta și cred că ne va fi mai ușor să ne calificăm în acest sezon. Dacă Lance este mai bine plasat pe grilă, el va lupta mai des în top 10.

„Când este în primii zece, a arătat că poate face curse bune. Când sunteți atât de departe în grilă, este mai ușor să vă blocați și să aveți probleme”. „Dar nu cred că Lance va avea aceste probleme în acest sezon sau în următorul, când vom avea în esență aceeași mașină”, ​​a adăugat el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss