GP24 Media

LATEST POSTS

Lance Stroll a fost semnat pentru 2021, spune Szafnauer

Vizualizări: 12086

Lance Stroll este deja contractat pentru a rămâne la Racing Point – pentru a fi numit Aston Martin până atunci – în 2021. Aceasta este vestea șefului Racing Point Otmar Szafnauer. Echipa cu sediul Silverstone este deținută de tatăl lui Stroll, Lawrence Stroll. Se știa deja că Sergio Perez rămâne cu echipa, dar nu a fost anunțat anterior că Stroll, în vârstă de 21 de ani, va rămâne coechipierul său dincolo de 2020.

„Este nebun. Sezonul de transferuri pentru 2021 a început deja și nu am avut o singură cursă în 2020”, a declarat Szafnauer pentru Radio Canada. El a recunoscut că este surprins că Sebastian Vettel părăsește Ferrari. „Sunt puțin surprins de faptul că nu ar putea rezolva împreună”, a spus el. „Sebastian este un pilot minunat și un prieten. Îl cunosc de mult timp și merită să rămână în Formula 1”.

Dar germanul nu se va îndrepta către Aston Martin, a insistat Szafnauer și nici un alt fost campion ca Fernando Alonso. „Este adevărat, există într-adevăr piloți care au câștigat Grand Prix pe piață și chiar campioni mondiali, deci este o idee interesantă, dar preferăm să obținem tot ce este mai bun dintre piloții pe care îi avem”, a spus el.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Și dacă le dăm echipamentul, ei pot câștiga și curse și eventual campionate mondiale”. „Cei doi șoferi ai noștri se înțeleg bine și sunt obligați prin contract pentru 2020 și 2021”, a dezvăluit Szafnauer.

El a spus că Stroll a avut un pre-sezon bun de iarnă în mașina care a fost poreclită de unii rivali drept „Mercedesul roz”. Se pare că am construit o mașină bună anul acesta și cred că ne va fi mai ușor să ne calificăm în acest sezon. Dacă Lance este mai bine plasat pe grilă, el va lupta mai des în top 10.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Când este în primii zece, a arătat că poate face curse bune. Când sunteți atât de departe în grilă, este mai ușor să vă blocați și să aveți probleme”. „Dar nu cred că Lance va avea aceste probleme în acest sezon sau în următorul, când vom avea în esență aceeași mașină”, ​​a adăugat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES