More

  Latest Posts

  Lamborghini Super Trofeo va începe în august.

  Lamborghini Super Trofeo Europa va începe în august cu o rundă la Misano Adriatico în weekendul 7-9 august. Seria va cuprinde cinci runde cu un total de 10 curse în conformitate cu GT World Challenge Europe Powered de AWS.

  Nürburgring va găzdui a doua etapă în 4-5 septembrie, a treia rundă va avea loc la Barcelona, Spania, în perioada 9-11 octombrie, iar a patra rundă va avea loc acum 22-24 octombrie la Spa-Francorchamps. Etapa finală va avea loc la Circuit Paul Ricard în perioada 13-15 noiembrie.

  Programele Lamborghini Young Driver și GT3 Junior Driver vor avea loc și în acest an. Piloții selectați vor fi evaluați de Raffaele Giammaria, șeful programelor de antrenament Squadra Corse, și de echipa sa, susținută de cinci ori câștigătorul la 24 de ore de Le Mans, Emanuele Pirro.

  Cei mai buni piloți vor fi invitați să participe la un eveniment de evaluare la sfârșitul sezonului. Piloții de top la acest eveniment de evaluare de trei zile vor primi sprijin oficial din partea Lamborghini Squadra Corse pentru sezonul 2021.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss