Latest Posts

Lamborghini Super Trofeo va începe în august.

Vizualizări: 25326

Lamborghini Super Trofeo Europa va începe în august cu o rundă la Misano Adriatico în weekendul 7-9 august. Seria va cuprinde cinci runde cu un total de 10 curse în conformitate cu GT World Challenge Europe Powered de AWS.

Nürburgring va găzdui a doua etapă în 4-5 septembrie, a treia rundă va avea loc la Barcelona, Spania, în perioada 9-11 octombrie, iar a patra rundă va avea loc acum 22-24 octombrie la Spa-Francorchamps. Etapa finală va avea loc la Circuit Paul Ricard în perioada 13-15 noiembrie.

Programele Lamborghini Young Driver și GT3 Junior Driver vor avea loc și în acest an. Piloții selectați vor fi evaluați de Raffaele Giammaria, șeful programelor de antrenament Squadra Corse, și de echipa sa, susținută de cinci ori câștigătorul la 24 de ore de Le Mans, Emanuele Pirro.

Cei mai buni piloți vor fi invitați să participe la un eveniment de evaluare la sfârșitul sezonului. Piloții de top la acest eveniment de evaluare de trei zile vor primi sprijin oficial din partea Lamborghini Squadra Corse pentru sezonul 2021.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss