More

  Latest Posts

  Ladies… Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

  Sunteți pregătite pentru o nouă experiență? Clubul Sportiv Savu Racing propune ca 2021 sa fie unul special, cu multe noutăți, premii și surprize. 

  Vești bune și planuri pentru etapele pe care le pregătim în acest sezon: Timișoara (25-27 iunie), București (3-5 septembrie) și Cluj-Napoca (1-3 octombrie). În funcție de contextul actual, avem în plan să aducem Women Rally și la Sibiu! Înscrierile vor fi deschise începând cu 15 aprilie 2021 pe womenrally.ro.

  Anul acesta dăm startul unei noi ediției Women Rally, alături de Bosch Car Service, partenerul nostru de încredere. La Bosch Car Service găsești servicii de calitate pentru mașina ta, în oricare dintre cele peste 85 de service-uri auto de pe teritoriul României.

  În urma colaborării de succes de anul trecut, partenerii noștri de la Bosch Car Service au decis să fie alături de noi și în acest an. Așadar, dorim să vă anunțăm oficial că Bosch Car Service va păstra poziția de Title Sponsor pentru Campionatul Național Women Rally 2021.
  Întotdeauna am apreciat parteneriatele pe termen lung, care cresc firesc și potențează calitățile tuturor celor implicați. Mulțumim Bosch Car Service, ne bucurăm să continuăm împreună această aventură.

  Sursa: WomenRally.ro

  Photocredit: WomenRally.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss