More

  Latest Posts

  Ladies… Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

  Sunteți pregătite pentru o nouă experiență? Clubul Sportiv Savu Racing propune ca 2021 sa fie unul special, cu multe noutăți, premii și surprize. 

  Vești bune și planuri pentru etapele pe care le pregătim în acest sezon: Timișoara (25-27 iunie), București (3-5 septembrie) și Cluj-Napoca (1-3 octombrie). În funcție de contextul actual, avem în plan să aducem Women Rally și la Sibiu! Înscrierile vor fi deschise începând cu 15 aprilie 2021 pe womenrally.ro.

  Anul acesta dăm startul unei noi ediției Women Rally, alături de Bosch Car Service, partenerul nostru de încredere. La Bosch Car Service găsești servicii de calitate pentru mașina ta, în oricare dintre cele peste 85 de service-uri auto de pe teritoriul României.

  În urma colaborării de succes de anul trecut, partenerii noștri de la Bosch Car Service au decis să fie alături de noi și în acest an. Așadar, dorim să vă anunțăm oficial că Bosch Car Service va păstra poziția de Title Sponsor pentru Campionatul Național Women Rally 2021.
  Întotdeauna am apreciat parteneriatele pe termen lung, care cresc firesc și potențează calitățile tuturor celor implicați. Mulțumim Bosch Car Service, ne bucurăm să continuăm împreună această aventură.

  Sursa: WomenRally.ro
  Photocredit: WomenRally.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  WomenRally.ro

  Latest Posts

  Don't Miss