GP24 Media

LATEST POSTS

Ladies… Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

Vizualizări: 28463

Sunteți pregătite pentru o nouă experiență? Clubul Sportiv Savu Racing propune ca 2021 sa fie unul special, cu multe noutăți, premii și surprize. 

Ladies... Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

Vești bune și planuri pentru etapele pe care le pregătim în acest sezon: Timișoara (25-27 iunie), București (3-5 septembrie) și Cluj-Napoca (1-3 octombrie). În funcție de contextul actual, avem în plan să aducem Women Rally și la Sibiu! Înscrierile vor fi deschise începând cu 15 aprilie 2021 pe womenrally.ro.

Ladies... Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

Anul acesta dăm startul unei noi ediției Women Rally, alături de Bosch Car Service, partenerul nostru de încredere. La Bosch Car Service găsești servicii de calitate pentru mașina ta, în oricare dintre cele peste 85 de service-uri auto de pe teritoriul României.

Ladies... Repornim motoarele pentru cel de-al 4-lea sezon competițional Women Rally.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În urma colaborării de succes de anul trecut, partenerii noștri de la Bosch Car Service au decis să fie alături de noi și în acest an. Așadar, dorim să vă anunțăm oficial că Bosch Car Service va păstra poziția de Title Sponsor pentru Campionatul Național Women Rally 2021.
Întotdeauna am apreciat parteneriatele pe termen lung, care cresc firesc și potențează calitățile tuturor celor implicați. Mulțumim Bosch Car Service, ne bucurăm să continuăm împreună această aventură.

Sursa: WomenRally.ro
Photocredit: WomenRally.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES