GP24 Media

LATEST POSTS

La mulți ani România. A doua ediție de concurs GP24.ro

Vizualizări: 18025

Salutare prieteni ai motorsportului,

Începând de astăzi, 1 Decembrie 2018, cu ocazia zilei naționale vom derula a doua ediție a seriei noastre de concursuri marca GP24.ro. Precum am menționat și în trecut, aceste concursuri vor avea loc în fiecare lună special pentru voi, cititiorii noștri.

Pentru această ediție tot ce trebuie să faceți este să adăugați în secțiunea de comentarii o fotografie și o mică descriere în care să ne arătați și să ne explicați cum și de unde vă uitați voi la motorsport. Nu contează ce motorsport, nu trebuie să fie live, poate fi o sesiune din anii 90 sau una de astăzi, poate fi Formula 1 sau curse de Karting la clasele de juniori. Pozele cu televizorul din sufragerie/dormitor, sau cu monitorul de pe birou nu vor fi luate în considerare. Încercați să fiți inventivi și inediți cu înscrierile voastre la acest concurs, nu trebuie să vă stresați foarte tare, tot ce este nevoie este ca înscrierea finală să fie interesantă.

Premiul va consta într-un tricou GP24 și o poză semnată (autograf) de Daniel Ricciardo.

Reguli de participare:

  1. Postați înscrierea dumneavoastră în secțiunea de comentarii a postării originale de pe Facebook, aceasta poate fi găsită în grupul de Facebook GP24 și pe pagina noastră de Facebook.
  2. Like la postarea originală de pe grup și de pe pagina noastră.
  3. Like la pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/gp24stirif1simotorsports/
  4. Share la postarea originală

Dintre înscrierile voastre câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu. Acesta va primi atât tricoul cât și poza cu autograf prin interemediul unui curier. Partenerii și redactorii GP24 nu au voie să participe la concurs.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Termenul limită pentru concursul de luna aceasta este 19 Decembrie 2018.

Nu puteți câștiga fără să participați! Pe locuri, fiți gata, start!

Așteptăm cu nerăbdare înscrierile voastre la concursul de luna aceasta.

La mulți ani România. A doua ediție de concurs GP24.ro
Pachet premiu pentru acest concurs GP24.ro
La mulți ani România. A doua ediție de concurs GP24.ro
Max Verstappen și Daniel Ricciardo semnează poze pentru oaspeții din paddock.

Rămâneți vigilenți pentru mai multe concursuri GP24 pe viitor cu premii interesante. Într-unul dintre concursurile ulterioare veți avea șansa de a câștiga 2 bilete pentru Marele Premiu al Ungariei F1 din 2019.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES