More

  Latest Posts

  Kvyat: Toro Rosso-ul “pe placul meu”

  Acum nu mai mult de câteva luni, părea inimaginabil doar să îl vedem pe Daniil Kvyat revenit în F1, cu atât mai puțin să îl vedem ca cel mai rapid pilot într-o sesiune de testare. Dar totuși, exact asta am văzut în cea de-a treia zi de testare din Barcelona, Kvyat înapoi într-un Toro Rosso și spunând că îi este pe plac pe deasupra.

  „Sincer, vreau să zic că am un sentiment bun, îmi este pe plac până acum,” spune Kvyat despre noua lui mașină STR. „De fiecare dată când sunt pe circuit, știu exact ce mașina va face și este un sentiment plăcut pentru mine până acum.

  „Bineînțeles că este încă devreme, dar cu cât startul este mai bun, este întotdeauna bine primit. Plănuim să devenim mai buni și să lucrăm în continuare la mașină.

  „Numărul de tururi pe care l-am făcut și felul în care ne-am completat programele mai tot timpul. Nu am avut piedici. Am tras tare prin toate și nu am avut probleme majore. Băieții au făcut o treabă grozavă și sunt fericit să spun că sunt puțin obosit astăzi.”

  „Evident că nu știm ce setări inginerii au rulat astăzi, este treaba inginerilor să analizeze astfel de date, dar, din partea mea, cel mai important a fost că totul a fost fiabil și am putut face toate tururile. Am făcut multe azi (tururi), cu unul mai puțin decât Kimi, din păcate – Regret asta! Dar multe tururi, asta voiam și este important că cei de la Honda ne oferă această foarte bună fiabilitate.”

  Alexander Albon a reușit și el să fie cel mai rapid Joi, cu toate că doar în sesiunea de dimineață, dar, per total o performanță bună, puternică, din partea celor de la Toro Rosso în prima săptămână de testare din Barcelona.

  Foto-credit: Scuderia Toro Rosso


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss