More

  Latest Posts

  Kvyat speră să revină în Formula 1 în 2022

  Daniil Kvyat crede că nu va mai fi pe grila din Formula 1, anul viitor și speră că va putea reveni, la altă echipă, în 2022. AlphaTauri a confirmat prezența lui Pierre Gasly, la începutul sezonului, însă despre Kvyat nu s-a zis nimic. Toată lumea se așteaptă ca Yuki Tsunoda (cel mai bine clasat debutant din F2), să îi ia locul. Pilotul de 20 de ani, a urcat pentru prima dată într-un monopost de F1, luna trecută, la Imola.

  Kvyat a ajuns pe poziția a 7-a, weekend-ul trecut, în Marele Premiu al Sakhir-ului, egalandu-și al doilea cel mai bun rezultat din acest sezon. Cu toate acestea, nu se așteaptă să fie pe grilă în 2021: „Este un sport dificil. Competiția este acerbă și mai este vorba și de jocurile politice. E bine că am reușit să am un weekend puternic, acum, pe final de an, deci va fi o amintire proaspătă pentru oameni și aș putea să revin cu altcineva în 2022.”

  „Încă simt că mai am mult de arătat în Formula 1. Știu că dacă aș avea oportunitatea, aș putea să mă lupt pentru un titlu, cu siguranță. Deci este vorba doar de sincronizare. Câteodată sincronizarea a fost bună în cariera mea, alte ori, mai puțin.”

  Kvyat a ajuns pentru scurtă vreme pe poziția a 5-a în Sakhir, dar a căzut înapoi pe 7, după ce a făcut o trecere pe la boxe, înaintea ultimului Safety Car. „Din păcate, nu am avut noroc. Nici măcar sincronizare bună. Alții au riscat, noi nici măcar nu am avut șansa să riscăm. Am fost nevoiți să respectăm planul. A fost o cursă bună. Poate cea mai bună din 2020, pentru mine. Și cele mai bune calificări, sâmbătă. Deci sunt foarte mulțumit de performanța mea.”

  „Desigur că, atunci când îi vezi pe cei de la Racing Point câștigând și Renault pe podium, mai ales când știm că am fost mai rapizi decât ei, sau la același nivel, este puțin dezamăgitor. Dar am făcut tot ce am putut. A fost una din zilele alea în care nu iți iese nimic, dar cu toate acestea, ne-am descurcat și am adus acasă câteva puncte bune”, a conchis Kvyat.

  Tsunoda a câștigat cursa de F2, de weekend-ul trecut, cu plecare de pe pole și și-a mai adăugat un podium, în ultima etapă. A încheiat sezonul pe locul 3 în campionat și a obținut trofeul Anthoine Hubert, pentru cel mai bun debutant.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss