More

  Latest Posts

  Kvyat cel mai rapid in a treia zi de antrenamente de pre-sezon

  Daniil Kvyat a reusit sa termine a treia zi de antrenamente din Barcelona in prima pozitie, in fata lui Kimi Raikkonen, pilotul Sauber avand si el o zi foarte buna.

  La a doua sa iesire pentru Toro Rosso in noul STR14, Kvyat a reusit sa impuna un timp de 1m17.704 asigurandu-si prima pozitie pe tabela de miercuri. Timpul este de asemenea cel mai rapid de pana acum.

  Turul pilotului Toro Rosso l-a relegat pe Kimi Raikkonen din prima pozitie, pilotul Finlandez terminand ziua cu 0.058 in spatele rusului in noul sau Alfa Romeo C38. Raikkonen a completat 138 de tururi astazi.

  Daniel Ricciardo a avut o zi mai buna de data aceasta, terminand ziua pe trei pentru Renault, dar, a impartit timpul in masina inca o data cu Nico Hulkenberg.

  Hulkenberg a terminat pe sase, sistemul DRS al masinii sale fiind defect de-a lungul perioadei de testare de dimineata in timp ce inginerii Renault au muncit din greu investigand problema de care a suferit Daniel marti. Australianul a avut beneficiul de a avea un sistem DRS functional in iesirea sa de dupa-amiaza, completand un total de 90 de tururi.

  Sebastian Vettel, care a fost de departe cel mai rapid Luni, a terminat ziua in pozitia a patra pentru Ferrari. A completat 134 de tururi in noul monopost SF90. Maine la volan va fi Leclerc iar pe german il vom revedea abia saptamana viitoare.

  Max Verstappen a condus astazi pentru Red Bull si a terminat ziua cu 100 de tururi completate in pozitia a cincea.

  Ziua nu a mers prea bine pentru Haas, echipa fiind cauza a trei steaguri rosii, dintr-un total de… trei. Pietro Fittipaldi a condus de dimineata pentru Haas, masina fiind preluata de Romain Grosjean dupa-amiaza. Masina pilotului s-a oprit pe circuit de doua ori. Prima data in prima ora de testare si o a doua oara la doar cateva minute ramase pe ceas. Cauza problemelor sale a fost o pierdere de presiune a sistemului hidraulic. Grosjean a terminat ziua in P7 iar Fittipaldi a terminat P8.

  Mercedes s-au preocupat cu iesiri lungi inca o data, pilotii lor, Valtteri Bottas si Lewis Hamilton terminand ziua in P11 si P12 respectiv. Ambii piloti au completat aproximativ 90 de tururi cu un timp de 1:20.693-1:20.818.

  Inca o zi decenta pentru McLaren, Carlos Sainz a condus astazi pentru echipa britanica. Acesta a completat 90 de tururi si a terminat ziua in pozitia a 10-a. In fata lui Sergio Perez care a terminat pe 10 pentru Racing Point cu 67 de tururi completate.

  Williams au aparut si ei pe circuit pentru prima oara in aceasta perioada de pre-sezon. La volan a fost George Russell dar completand doar 23 de tururi si aflandu-se la mai bine de 5 secunde fata de oricine altcineva, Williams au avut o zi dezamagitoare..

  Cam atat pe astazi. Va asteptam aici si maine pentru a patra zi de antrenamente.

  Photocredit: Scuderia Toro Rosso


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss