Latest Posts

Kubica și Deletraz se alătură echipei Prema LMP2 pentru sezonul 2022 WEC

Vizualizări: 27350

Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica și Louis Deletraz au fost numiți ca parte din gama LMP2 a echipei Prema pentru primul sezon în Campionatul Mondial de Anduranță FIA.

Prema și-a anunțat anul trecut intrarea în WEC în divizia LMP2, iar miercuri a dezvăluit echipa completă pentru Oreca 07-Gibson.

Piloţilor Kubica și Deletraz li se alătură la echipa italiană noul venit în cursele de mașini sport Lorenzo Colombo, un câștigător de cursă în Formula 3.

Efortul se desfășoară sub steagul „Prema Orlen Team” în deferință față de susținătorii polonezi ai lui Kubica.

„Începerea unui nou efort remarcabil, cu atât de mult potențial disponibil nu se întâmplă des și trebuie să spun că perspectiva de a participa la Campionatul Mondial de Anduranță și la 24 de ore de Le Mans este incredibil de interesantă”, a declarat șeful Prema, Rene Rosin.

„Sunt mândru de munca pe care a depus-o echipa în timpul disponibil și sunt extrem de încrezător că echipa noastră de piloţi se va ridica la înălțime.

Este uimitor să-l avem pe Robert la echipa Prema Orlen și cu Louis, avem probabil una dintre cele mai puternice perechi disponibile.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“În plus, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Lorenzo. Îl cunoaștem din F3 ca fiind unul dintre cei mai interesanți piloţi din jur și sunt sigur că își va urca dezvolta abilităţile foarte, foarte repede.”

Kubica și Deletraz se alătură echipei Prema LMP2 pentru sezonul 2022 WEC

Kubica și Deletraz își vor continua parteneriatul din Seria Europeană Le Mans, în care au câștigat titlul conducând pentru WRT împreună cu tânărul pilot Porsche Yifei Ye.

Fostul pilot de F1 la Williams, BMW și Renault, Kubica, s-a reunit și cu Prema, care a condus pentru echipă în Formula 3 Euroseries în 2003.

„Cunosc familia Rosin și câțiva oameni cheie de atunci și, deși a trecut mult timp, știm cu toții că echipa este extrem de competitivă”, a spus pilotul de 37 de ani.

„Este o nouă provocare pentru echipă și pentru mine, din moment ce am concurat doar în trei evenimente FIA WEC anul trecut, Le Mans și cele două evenimente din Bahrain.

„Sunt bucuros să lucrez cu Louis, pe care îl cunosc de la ELMS și Le Mans de anul trecut, și Lorenzo. Aștept cu nerăbdare această provocare care va necesita multă muncă și dăruire.

“Sper că vom putea începe sezonul în forță, fără probleme majore. Trebuie să ne concentrăm și abia aștept să înceapă sezonul.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss