More

  Latest Posts

  Kubica și Deletraz se alătură echipei Prema LMP2 pentru sezonul 2022 WEC

  Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica și Louis Deletraz au fost numiți ca parte din gama LMP2 a echipei Prema pentru primul sezon în Campionatul Mondial de Anduranță FIA.

  Prema și-a anunțat anul trecut intrarea în WEC în divizia LMP2, iar miercuri a dezvăluit echipa completă pentru Oreca 07-Gibson.

  Piloţilor Kubica și Deletraz li se alătură la echipa italiană noul venit în cursele de mașini sport Lorenzo Colombo, un câștigător de cursă în Formula 3.

  Efortul se desfășoară sub steagul „Prema Orlen Team” în deferință față de susținătorii polonezi ai lui Kubica.

  „Începerea unui nou efort remarcabil, cu atât de mult potențial disponibil nu se întâmplă des și trebuie să spun că perspectiva de a participa la Campionatul Mondial de Anduranță și la 24 de ore de Le Mans este incredibil de interesantă”, a declarat șeful Prema, Rene Rosin.

  „Sunt mândru de munca pe care a depus-o echipa în timpul disponibil și sunt extrem de încrezător că echipa noastră de piloţi se va ridica la înălțime.

  Este uimitor să-l avem pe Robert la echipa Prema Orlen și cu Louis, avem probabil una dintre cele mai puternice perechi disponibile.

  “În plus, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Lorenzo. Îl cunoaștem din F3 ca fiind unul dintre cei mai interesanți piloţi din jur și sunt sigur că își va urca dezvolta abilităţile foarte, foarte repede.”

  Kubica

  Kubica și Deletraz își vor continua parteneriatul din Seria Europeană Le Mans, în care au câștigat titlul conducând pentru WRT împreună cu tânărul pilot Porsche Yifei Ye.

  Fostul pilot de F1 la Williams, BMW și Renault, Kubica, s-a reunit și cu Prema, care a condus pentru echipă în Formula 3 Euroseries în 2003.

  „Cunosc familia Rosin și câțiva oameni cheie de atunci și, deși a trecut mult timp, știm cu toții că echipa este extrem de competitivă”, a spus pilotul de 37 de ani.

  „Este o nouă provocare pentru echipă și pentru mine, din moment ce am concurat doar în trei evenimente FIA WEC anul trecut, Le Mans și cele două evenimente din Bahrain.

  „Sunt bucuros să lucrez cu Louis, pe care îl cunosc de la ELMS și Le Mans de anul trecut, și Lorenzo. Aștept cu nerăbdare această provocare care va necesita multă muncă și dăruire.

  “Sper că vom putea începe sezonul în forță, fără probleme majore. Trebuie să ne concentrăm și abia aștept să înceapă sezonul.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss