More

  Latest Posts

  Kristensson, la apogeul gloriei juniorilor

  Tom Kristensson și-a păstrat calmul pe teren dificil sâmbătă la ACI Rally Monza, pentru a se mai apropia cu un pas de victoria FIA Junior WRC.

  Pe măsură ce sectorul M-Sport Poland Ford Fiesta Rally4s a părăsit service-ul sâmbătă dimineață devreme, suedezul a avut un avans puternic față de rivalul său la titlu, Martins Sesks, care a pierdut timpul vineri după-amiază cu o pană. Drumurile tehnice din Alpii italieni nu au avut milă. Sesks a aflat-o rapid când a ieșit în mod dramatic la jumătatea testului de viteză Selvino.

  Retragerea letonului înseamnă că Kristensson trebuie doar să termine cursa de duminică pentru a fi încoronat campion, iar tânărul de 29 de ani conduce cu 2m46,6s, rămânând doar trei etape pentru a fi completate.

  „Mă simt foarte bine, încrezător și sub control”, a spus el. „Mâine va fi dificil în continuare, așa că trebuie să ne concentrăm. Îmi pare rău să-l văd pe Martins ieșind și să nu poată lupta până la final, dar acestea sunt raliurile și așa se întâmplă uneori, mă bucur că este bine. ”

  bbbb

  Cu două dintre etapele de după-amiază anulate, tânărul din Paraguay, Fabrizio Zaldivar, a condus cu  viteză moderată, într-un ritm sensibil, pentru a încheia ziua a doua, cu 1m07,6 s înaintea lui Ruairi Bell.

  Sami Pajari a repornit sâmbătă dimineață, după ce a ieșit vineri, și a reușit să obțină o victorie de etapă în Costa Valle Imagna. Finlandezul a completat clasamentul cu mai mult de 34 de minute în urma lui Kristensson, pe locul patru.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss