Latest Posts

Kristensson, la apogeul gloriei juniorilor

Vizualizări: 15577

Tom Kristensson și-a păstrat calmul pe teren dificil sâmbătă la ACI Rally Monza, pentru a se mai apropia cu un pas de victoria FIA Junior WRC.

Pe măsură ce sectorul M-Sport Poland Ford Fiesta Rally4s a părăsit service-ul sâmbătă dimineață devreme, suedezul a avut un avans puternic față de rivalul său la titlu, Martins Sesks, care a pierdut timpul vineri după-amiază cu o pană. Drumurile tehnice din Alpii italieni nu au avut milă. Sesks a aflat-o rapid când a ieșit în mod dramatic la jumătatea testului de viteză Selvino.

Retragerea letonului înseamnă că Kristensson trebuie doar să termine cursa de duminică pentru a fi încoronat campion, iar tânărul de 29 de ani conduce cu 2m46,6s, rămânând doar trei etape pentru a fi completate.

„Mă simt foarte bine, încrezător și sub control”, a spus el. „Mâine va fi dificil în continuare, așa că trebuie să ne concentrăm. Îmi pare rău să-l văd pe Martins ieșind și să nu poată lupta până la final, dar acestea sunt raliurile și așa se întâmplă uneori, mă bucur că este bine. ”

Kristensson, la apogeul gloriei juniorilor

Cu două dintre etapele de după-amiază anulate, tânărul din Paraguay, Fabrizio Zaldivar, a condus cu  viteză moderată, într-un ritm sensibil, pentru a încheia ziua a doua, cu 1m07,6 s înaintea lui Ruairi Bell.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sami Pajari a repornit sâmbătă dimineață, după ce a ieșit vineri, și a reușit să obțină o victorie de etapă în Costa Valle Imagna. Finlandezul a completat clasamentul cu mai mult de 34 de minute în urma lui Kristensson, pe locul patru.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss