More

  Latest Posts

  Krepelka, Tarabelli şi Alexandrescu au bifat clasări pe podium şi în etapa de la Râşnov.

  Un nou weekend rodnic pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport. În etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Râşnov, multiplul campion naţional Mihai Alexandrescu s-a clasat pe poziţia secundă la Dacia Revival şi la I3.

  Colegul său Italian Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an clubul Timişorean de automobilism, a urcat la rândul său pe treapta a doua a podiumului de premiere, tot la două clase, la două roţi motrice şi la H2.

  În fine, Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, obţinând totodată al doilea cel mai bun timp la grupa N, în care participă maşini mult mai puternice.

  „Eu sunt în grafic, Riccardo Tarabelli este aproape de primul loc în clasamentul general, ţinteşte la rândul său titlul de campion naţional la viteză în coastă. Şi Mihai Alexandrescu este în grafic, cu menţiunea că el lucrează la o altă maşină, pe care o pregăteşte pentru etapele rămase de disputat. Va folosi noul material de concurs chiar la Trofeul Gutâi, următoarea etapă din actuala ediţie de campionat. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor privaţi Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Preşedintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.

  Ultimele trei etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă sunt cele de la Gutâi (29 august), Câmpulung (19 septembrie) şi Poiana Braşov (10 octombrie).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss