Latest Posts

Krepelka, Tarabelli şi Alexandrescu au bifat clasări pe podium şi în etapa de la Râşnov.

Vizualizări: 10534

Un nou weekend rodnic pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport. În etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Râşnov, multiplul campion naţional Mihai Alexandrescu s-a clasat pe poziţia secundă la Dacia Revival şi la I3.

Colegul său Italian Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an clubul Timişorean de automobilism, a urcat la rândul său pe treapta a doua a podiumului de premiere, tot la două clase, la două roţi motrice şi la H2.

În fine, Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, obţinând totodată al doilea cel mai bun timp la grupa N, în care participă maşini mult mai puternice.

„Eu sunt în grafic, Riccardo Tarabelli este aproape de primul loc în clasamentul general, ţinteşte la rândul său titlul de campion naţional la viteză în coastă. Şi Mihai Alexandrescu este în grafic, cu menţiunea că el lucrează la o altă maşină, pe care o pregăteşte pentru etapele rămase de disputat. Va folosi noul material de concurs chiar la Trofeul Gutâi, următoarea etapă din actuala ediţie de campionat. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor privaţi Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Preşedintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.

Ultimele trei etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă sunt cele de la Gutâi (29 august), Câmpulung (19 septembrie) şi Poiana Braşov (10 octombrie).

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss