Latest Posts

Krack: Este prea ușor să fugi de provocările la Aston Martin F1.

Vizualizări: 11983

Mike Krack, șeful Aston Martin F1, spune că ar fi fost prea ușor să fugă de provocarea de a conduce echipa de Formula 1 deținută de Lawrence Stroll.

Aston Martin F1 este singura echipă care nu a marcat niciun punct până acum în 2022, iar în prezent ocupă locul 10 în Campionatul Mondial de Formula 1, fiind handicapată de lupta pentru a controla porpoising-ul. Între cei doi, Sebastian Vettel și Lance Stroll au fost implicați în patru accidente în weekendul Marelui Premiu al Australiei, iar pagubele au compromis și mai mult planurile de dezvoltare.

Mike Krack spune că a înțeles încă dinainte de a prelua postul că va fi dificil să conducă echipa în timp ce aceasta își mărește numărul de angajați și se pregătește să se mute într-o nouă fabrică. „Am avut o mulțime de întrebări când am fost abordat pentru această poziție, iar când am primit răspunsurile la aceste întrebări, am știut că va fi o mare provocare”, a declarat Mike Krack.

 

„Ar fi fostKrack ușor să fugim de ea. Așa că nu mă așteptam să fie ușor. Trebuie să spun că primele trei curse nu au fost ușoare, într-adevăr. Adică, la sfârșitul zilei, F1 este F1, este greu. Trebuie să ai o mașină rapidă, trebuie să nu faci greșeli, trebuie să ai piloți buni. Deci, totul nu este împreună în acest moment. Trebuie să muncim din greu cu adevărat pentru a ajunge acolo. În cele din urmă putem doar să concluzionăm că nu există magie”.

Mike Krack recunoaște că încă învață să se descurce la echipă. El a petrecut un timp relativ limitat la baza de la Silverstone de când a preluat echipa în martie, din cauza programului încărcat de la începutul sezonului.

„Este clar că trebuie să identifici cine lucrează la ce proces, cine face ce”, a spus Mike Krack. „Evident, atunci când ești plecat la curse, ai o perspectivă mai puțin clară decât dacă ai avea, de exemplu, o perioadă de trei luni la fabrică pentru început. Cred că sunt șase sau șapte săptămâni până acum. Dar depinde de mine să fac pașii necesari pentru a vorbi cu cât mai mulți oameni, să încerc să identific unde ne aflăm, ce trebuie să îmbunătățim și să mergem mai departe. Din nou, nu sunt genul de om care caută scuze aici”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Krack

El a recunoscut că sosirea recentă a noului director tehnic Dan Fallows, care și-a încheiat perioada de concediu obligatoriu la Red Bull Racing după ce a fost angajat în iunie anul trecut, este un impuls pentru echipă. „Avem un alt nou recrut cu Dan, probabil că știți, așa că va trebui să stăm împreună și să identificăm în mod clar cum dezvoltăm mașina, cum dezvoltăm performanța și cum dezvoltăm structura echipei”. „Pentru a identifica un punct slab, cred că este clar performanța mașinii, iar modul în care trebuie să îmbunătățim acest lucru este ceva ce va trebui să analizăm din nou în următoarele săptămâni”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss