GP24 Media

LATEST POSTS

Kovacs, marele câștigător în Winter Rally Covasna 2019. Clasamentul Final

Vizualizări: 18716

Dublul campion al Ungariei, Antal Kovacs, s-a impus pentru al doilea an consecutiv în Winter Rally Covasna. Dan Gîrtofan este cel mai bine clasat pilot român în clasamentul general al competiției care s-a desfășurat exclusiv pe zăpadă.

Lider după prima zi, echipajul format din Kovacs și Gergo Istovics, care a participat pe un Ford Fiesta R5, a încheiat probele speciale în 01:13:57,9. Pe locul 2 în clasamentul general s-a clasat echipajul Zoltan Lencse/Anamaria Kovacs (Ford Fiesta), la o diferență de 00:41,8. Podiumul a fost completat de Gergo Szabo/Lili Szabo (Mitsubishi Evo 9), astfel că Top 3 final a rămas același ca după ziua a doua.

Cel mai bine clasat echipaj autohton a fost cel format din dublul campion absolut Dan Gîrtofan și Diana Hațegan, pe locul 4. La bordul unei Skoda Fabia R5, Gîrtofan s-a aflat pentru prima oară la competiția din Covasna după 7 ani.

La prima sa participare la Winter Rally Covasna, Titi Aur și copilotul său Silviu Moraru, tot pe o Skoda Fabia R5, au încheiat în Top 5.

În primele 10 echipaje al clasamentului general FIA s-au mai clasat Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Subaru N14), Raul Badiu/Gabriel Lazăr (Renault Clio R3T), Norbert Maior/Francisca Maior (Peugeot 106), Petrr Bosch/Milan Ungvarski (Mitsubishi Lancer) și Bogdan Talasman/Andrei Mitrașcă (Suzuki Swift).

Un total de 49 de echipaje din România, Ungaria și Bulgaria au fost prezente sâmbătă la startul primei probe speciale, un adevărat record de participare pentru competiția organizată de AutoCrono și care a ajuns la a 12-a ediție.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2019/02/covasna.pdf”]

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES