More

  Latest Posts

  Kovacs, marele câștigător în Winter Rally Covasna 2019. Clasamentul Final

  Dublul campion al Ungariei, Antal Kovacs, s-a impus pentru al doilea an consecutiv în Winter Rally Covasna. Dan Gîrtofan este cel mai bine clasat pilot român în clasamentul general al competiției care s-a desfășurat exclusiv pe zăpadă.

  Lider după prima zi, echipajul format din Kovacs și Gergo Istovics, care a participat pe un Ford Fiesta R5, a încheiat probele speciale în 01:13:57,9. Pe locul 2 în clasamentul general s-a clasat echipajul Zoltan Lencse/Anamaria Kovacs (Ford Fiesta), la o diferență de 00:41,8. Podiumul a fost completat de Gergo Szabo/Lili Szabo (Mitsubishi Evo 9), astfel că Top 3 final a rămas același ca după ziua a doua.

  Cel mai bine clasat echipaj autohton a fost cel format din dublul campion absolut Dan Gîrtofan și Diana Hațegan, pe locul 4. La bordul unei Skoda Fabia R5, Gîrtofan s-a aflat pentru prima oară la competiția din Covasna după 7 ani.

  La prima sa participare la Winter Rally Covasna, Titi Aur și copilotul său Silviu Moraru, tot pe o Skoda Fabia R5, au încheiat în Top 5.

  În primele 10 echipaje al clasamentului general FIA s-au mai clasat Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Subaru N14), Raul Badiu/Gabriel Lazăr (Renault Clio R3T), Norbert Maior/Francisca Maior (Peugeot 106), Petrr Bosch/Milan Ungvarski (Mitsubishi Lancer) și Bogdan Talasman/Andrei Mitrașcă (Suzuki Swift).

  Un total de 49 de echipaje din România, Ungaria și Bulgaria au fost prezente sâmbătă la startul primei probe speciale, un adevărat record de participare pentru competiția organizată de AutoCrono și care a ajuns la a 12-a ediție.

  [pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2019/02/covasna.pdf”]


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss