GP24 Media

LATEST POSTS

Klausenburg Retro Racing programează 8 etape în sezonul 2020 (Calendarul)

Vizualizări: 10151

Aflat la a doua ediție sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, Campionatul Național Klausenburg Retro Racing, va programa un total de 8 etape în sezonul 2020. În acest an, competiția dedicată pasionaților de automobile istorice al cărei promotor este Horațiu Anghel are cu două evenimente mai mult decât în ediția precedentă. Klausenburg Retro Racing 2020 va avea în fiecare lună, din aprilie și până în octombrie, câte o etapă.

Sezonul va debuta pe 24-25 aprilie la Bacău, iar ulterior caravana va ajunge la Baia Mare în weekendul 30-31 mai. De-a lungul verii, etapele Klausenburg Retro Racing se vor desfășura în Dej (20-21 iunie), Timișoara (25-26 iulie) și pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș (28-30 august), în ultima situație urmând să asistăm la o etapă dublă.

Ultimele două runde din 2020 au loc în municipiile Cluj Napoca (25-26 septembrie) și Ploiești (10-11 octombrie). În 2019, Klausenburg Retro Racing a debutat sub egida FRAS și a strâns aproximativ 100 de piloți la start.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

    • 24-25 Aprilie, Bacău
    • 30-31 Mai, Baia Mare
    • 20-21 Iunie, Dej
    • 25-26 Iulie, Timișoara
    • 28-30 Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES