GP24 Media

LATEST POSTS

Klausenburg Retro Racing: etapa de la Dej aduce 55 de concurenți la start

Vizualizări: 22780

Penultima etapă a primei ediții a Campionatului Klausenburg Retro Racing va avea loc în acest weekend în municipiul Dej, un total de 55 de concurenți aflându-se pe lista de înscrieri.

Organizat în parteneriat cu Primăria și autoritățile locale din Municipiul Dej, evenimentul se va desfășua în Piața Bobâlna, pe circuit stradal.

Sâmbătă, automobilele de competiție vor fi expuse, începând cu ora 16:00, iar de la ora 20:00 se va da startul festiv în același loc, în Piața Bobâlna. Manșele de concurs sunt programate pentru duminică, între orele 11:00 și 18:00.

Runda de la Deja este penultima din acest sezon, marea finală urmând să aibă loc în luna octombrie la Ploiești.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES