Latest Posts

Klausenburg Retro Racing – Clasamentul după 4 etape

Vizualizări: 11268

Circuitul Transilvania Motor Ring a găzduit în perioada 18-19 septembrie etapele a III-a şi a IV-a din Campionatul Naţional Klausenburg Retro. Prima dintre etape, desfăşurată pe timp de zi, a strâns la start 36 de echipaje. 

La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran urmat de Iulian Aldoiu la volanul unui Trabant si Nicolae Hasegan la volanul unei Dacia 1300 an fabricație 1970, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câştigat de Ciprian Strugariu la volanul unui Triumph Spitfire, iar duelul la Grupa Clasice Clasa 3 a fost castigat de un BMW E30 cabrio pilotat de Radu Crisan.  Grupa Clasice 5 s-a dat între Nicusan Mihai şi Marco Chiorean, câştig de cauză având cel din urma la volanul unui BMW M5.

La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazar la volanul unei puternice Dacia 1300.

Grupa Modificate 3 a adus in prim plan un duel între Dacia 1310 condusă de Marius Todea şi Toyota MR 2 condusă de Ciprian Cojocaru. Învingător al acestei clase fiind Ciprian Cojocaru.

Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas şi Dreghici Cosmin, de data această cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Gabor Tamas. Grupa Youngtimer 1 a găzduit duelul între Ciprian Ciauşu si Zoltan Kiss, locul 1 fiind ocupat de Ciprian şi a sa Toyota Paseo. Grupa Rally 2 a fost câștigata de Andrei Manache la volanul unui BMW E36 urmat de Alin Boanta si lasai Adrian ambii conducând autoturisme de competiție marca VW Golf.

Cea de a doua etapă a avut loc pe timp de noapte, fiind a doua în acest format în 2020.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Partenerii competiţiei: MBA Eco Partner, PMA Invest, Auto Shift, Ramex, Metalubs si Mas Rent a Car.

Clasamentul Klausenburg Retro după 4 etape:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2020/10/Clasament-Campionatul-National-KRR-dupa-Etapa-4-2020.pdf”]

Klausenburg Retro Racing – Clasamentul după 4 etape

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss