GP24 Media

LATEST POSTS

Klausenburg Retro Racing – Clasamentul după 4 etape

Vizualizări: 10351

Circuitul Transilvania Motor Ring a găzduit în perioada 18-19 septembrie etapele a III-a şi a IV-a din Campionatul Naţional Klausenburg Retro. Prima dintre etape, desfăşurată pe timp de zi, a strâns la start 36 de echipaje. 

La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran urmat de Iulian Aldoiu la volanul unui Trabant si Nicolae Hasegan la volanul unei Dacia 1300 an fabricație 1970, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câştigat de Ciprian Strugariu la volanul unui Triumph Spitfire, iar duelul la Grupa Clasice Clasa 3 a fost castigat de un BMW E30 cabrio pilotat de Radu Crisan.  Grupa Clasice 5 s-a dat între Nicusan Mihai şi Marco Chiorean, câştig de cauză având cel din urma la volanul unui BMW M5.

La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazar la volanul unei puternice Dacia 1300.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Grupa Modificate 3 a adus in prim plan un duel între Dacia 1310 condusă de Marius Todea şi Toyota MR 2 condusă de Ciprian Cojocaru. Învingător al acestei clase fiind Ciprian Cojocaru.

Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas şi Dreghici Cosmin, de data această cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Gabor Tamas. Grupa Youngtimer 1 a găzduit duelul între Ciprian Ciauşu si Zoltan Kiss, locul 1 fiind ocupat de Ciprian şi a sa Toyota Paseo. Grupa Rally 2 a fost câștigata de Andrei Manache la volanul unui BMW E36 urmat de Alin Boanta si lasai Adrian ambii conducând autoturisme de competiție marca VW Golf.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cea de a doua etapă a avut loc pe timp de noapte, fiind a doua în acest format în 2020.

Partenerii competiţiei: MBA Eco Partner, PMA Invest, Auto Shift, Ramex, Metalubs si Mas Rent a Car.

Clasamentul Klausenburg Retro după 4 etape:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2020/10/Clasament-Campionatul-National-KRR-dupa-Etapa-4-2020.pdf”]

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES