GP24 Media

LATEST POSTS

Klausenburg Retro Racing-Ciausu Ciprian Marius-Despre motorsport, pasiune si curaj.

Vizualizări: 11754

Se spune ca macar odată in viață trebuie sa conduci un Mercedes Benz altfel ai trăit degeaba.”

In materialul de astazi dedicat pilotilor din cadrul Klausenburg Retro Racing descoperim povestea lui Ciprian Marius Ciausu.

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport și Anduranță?

Pasiunea pentru motorsport…cu 20 de ani in urmă am auzit de Subaru Impreza iar in materie de maşini se spune ca macar odată in viață trebuie sa conduci un Mercedes Benz altfel ai trăit degeaba. Eu susțin  contrariul cu Impreza, mi-am cumpărat si eu una si de acolo s-a născut o pasiune pentru motorsport.

La ce varstă ați inceput, dar și etapele din cariera voastră?

Nu am o cariera in motorsport oficială sau datată. Oficial anul trecut soția mea a aflat de KlausemburgRR prin prisma  celor de la Neața cu Răzvan şi Dani şi m-a inscris surpriză in etapa de la Ploieşti. As putea spune ca acesta a fost momentul in care am debutat oficial.

De ce ați ales Motorsportul și Anduranța?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Motorsportul este un sport ce disciplineaza si formeaza caractere puternice, indiferent de ramura sau varsta. Am ales acest sport pentru ca îmi place disciplina, respectul ( să ofer şi să primesc),libertatea si andrenalina pe care ne-o ofera tuturor.

Care sunt obiectivele in acest campionat?

Obiectivele mele sunt comune cu ale oricăriu concurent, incerc să punctez cât mai sus, dar, tot odata, sa acumulez si cat mai multa experienta indiferent de situatie.

Klausenburg Retro Racing-Ciausu Ciprian Marius-Despre motorsport, pasiune si curaj.

Ne puteți descrie noțiunea de anduranță?

Cred ca cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie anduranta sunt: ambiție, abilitate si determinare. Toate aceste elemente formeaza astfel un cumul perfect de factori.

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?

De evenimente neplăcute Nu am avut parte, sper sa Nu descopăr senzația.

Puteti defini pasiunea despre anduranță?

Nervii tari şi sânge rece.

Cum faceți față emoților la linia de start?

Este o emoție unică, plăcută. Preţ de câteva secunde se derulează totul in slow motion , Nu simt o emoție apăsătoare din contră una plăcută ,o respirație adâncă si trece  orice urmă de stres, gânduri pozitive

In interviul de maine dedicate seriei Klausenburg Retro Racing vom descoperi o alta poveste interesanta din lumea motorsportului.

Sursa foto: Arhiva personala

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES